Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos fiadat milyen...

10 hónapos fiadat milyen játékok kötik le? Mennyire akaratos? A NEM SZABAD-ra abbahagyja amit épp csinál? Ha nem akar valamit azt hogyan fejezi ki?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 26. 22:16
 1/7 anonim ***** válasza:
28%

Szia,

Nekem csak 7 hónapos, gyakorlatilag minden tárgy leköti ami NEM JÁTÉK... :) Távirányító, vizes flakon, jégkocka tartó, szalag...stb

Akaratos, bár én elég határozott és szigorú vagyok,

Nálunk simán a határozott NEM szó bevált, már hónapok óta mondom neki ha valami nem tetszik, pl ha játék után leteszem a járókába és elkezd hisztizni akkor egy-két határozott NEM + arckifejezés és ujj feltartás beszokott válni... Ha nem akar valamit vagy un valamit, akkor a csípőjét emelgeti és a karját oldalra szét feszíti és "hő-hő"-zik hozzá... :)

2013. ápr. 26. 22:27
 2/7 anonim ***** válasza:

kedvence a Fisher price jumperoo,bár lassan kinövi.Teli vagyunk FP-al,de őt mégis a flakon kupakja,cumisüveg teteje,tenisz labda,függöny,reluxa,bármi ami csattan a parkettán,telefon,távirányító,laptop érdeklik a legjobban.mostanában kezdett el játszani olyan játékkal amikre karikákat kell pakolni,meg az építőkockákat rakosgatja egymásra.néhány napja hintázik,homokozik.

Nem mondanám akaratosnak,ha azt mondom neki valamire hogy nem szabad,akkor csak nevet.úgyhogy inkább már nem is mondom,lekötöm valami mással a figyelmét.ha nem akar valamit,akkor kicsit nyafog,de akkor is ahhoz a cselhez folyamodok,hogy mutatok neki valami érdekeset,és többnyire abbahagyja a nyafit.De nem egy hisztis,akaratos gyerek szerencsére.

2013. ápr. 26. 22:29
 3/7 anonim ***** válasza:
2-es vagyok.még annyi hogy 9,5 hónapos,és a hiszti eddig nálunk kb 2-szer fordult elő eddig
2013. ápr. 26. 22:31
 4/7 anonim ***** válasza:
10,5hónapos a fiam.Az autók gurigatása,kockák,kupakok egymásba pakolása,labda bedobós játék,könyvek kötik le,és a séta igy mindent fel tud szedni a földről.Meg minden amit nem szabad.Rettentően akaratos,ha valamit nem akar akkor bizony üvölt rendesen,esetleg ellöki a kezem.De érdekes módon a nem szabadra reagál 50-50%-ban:D
2013. ápr. 26. 22:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja és 7 hónaposan az én drága fiam egyből hallgatott a nem szabadra,meg nagyon nem is csinált igazából semmi 'rosszat':)Akkor még lazán eltereltük a figyelmét mással,mára már egyre nehezebben megy.
2013. ápr. 26. 23:07
 6/7 anonim ***** válasza:
10,5 hónapos a fiam, főleg a pakolás köti le :-). Plusz a távirányító, a laptop zsinórjának rángatása és minden amit nem kellene csinálni. Kezd eléggé akaratos lenni, de nem is csodálkozom, apja, anyja erős akaratú. A NEM-re abbahagyja amit csinál kb. 5 másodpercre. Tehát érti, de nem nagyon érdekli. Ha valamit nem akar, akkor elkezd csapkodni vagy veri az asztalt és kiabál hozzá. Kezd nagyon fiú lenni, de így imádjuk.
2013. ápr. 27. 07:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja és persze mi is rászólunk, ha akaratoskodik, tehát nem hagyjuk rá, de emberünkre találtunk benne :-) Utolsó voltam.
2013. ápr. 27. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!