Milyen babahordozót/kengurut ajánlotok?
Amit a 2. linkelt még nézni is borzalmas!
Hogy reklámozhatnak úgy egy hordozót, hogy a baba arccal kifelé van, holott ezt minden épeszű ember tudja, mennyire egészségtelen a gerincének??
Én 1 hetes korától hordozom a lányom szövött kendőben.
Kb. 6-7 hónapos korától majd átváltok mei taira, egy Lilliputi csatosom van, de még túl kicsi hozzá.
rugalmas kendőhöz nem kell bonyolult tanfolyam, kisebb babát könnyebb beletenni, mint szövöttbe. Csatos kenguru nem olyan jó, de pld ha kocsival mentem, és úgy vittem, a parkolóban a hosszú kendőt nem tudtam volna megkötni, így a kenguru is hasznos volt, de abban nem sokáig jó hordani, csak a városi ügyintézés idejére, 9kg-ig, elvileg 4 hetes kortól.
Nézz utána, van-e a lakóhelyed környékén hordozós klub, sok hasznos tanácsot kaphatsz, kölcsönözni, kipróbálni is lehet különböző kendőket, meitait.
Kendő, először talán rugalmassal könnyű begyakorolni, mire kinövi, addigra sima. VAn karikásunk, mei taiunk, és sima hosszú szövetkendő. Nyáron karikásat használtuk, meg apa a maitait, mert a kendő nőies, télen pedig a hosszút :) :)
Kenguru semmiképp, a kifelé hordozós kép borzalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!