Bármi ötlet arra, mivel próbálkozhatnék még inni adni anyatejes babának?
Köszi tényleg,próbálkozni fogok ezekkel!
Attól nem félek hogy elmegy a tejem,nem akarok vizet adni neki evés helyett is,csak arról van szó hogy óránként inna. Így is 8 és fél kiló,nem fog neki ártani ha nem a szopit emelem duplájára.
Az én 8,5 hónaposom sem issza a vizet, pedig amíg anyatejes is volt, akkor is próbáltam, a cumisüveget meg ismerte, mert lefejt tejet is kapott belőle. (lehet ez volt a gond, de a fiamnál is ugyanígy csináltam 3 éve és nála semmi gond nem volt...)
6 hóanposan nálunk az vált be, hogy az almát megfőztem vízben, azt odaadtam tízóraira, a vizet leszűrtem, lehűtöttem, és ez ment az üvegbe. Ezt jobban itta. Én is próbálkoztam gyümölcslevekkel: van, hogy ivott 1 dl-t egy nap (ez már nagy szám!), de van, hogy azzal sem. Én HIPP-es 2dl-s gyümölcslevet szoktam venni (alma, barack) és 80 ml vízhez 20 ml gyümölcslevet adok)
De sajnos általában csak játszik az üveggel, rágja mert jön a foga folyamatosan, és ezért inkább csak vizet teszek bele, ha már kilocsolja....
Tegnap pl. a barackosból sokat ivott... próbáltam már itatópohárból, azt sem tudta mit kezdjen vele...
Kitartás. Én úgy vagyok vele, ha szomjas, úgyis iszik.
Ja, és ebéd előtt szoktam még megkínálni vízzel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!