Minden nap tiszta ruhát adtok a babára?
Figyelt kérdés
Kislányom 5 hónapos. Body-t minden nap tisztát adok rá az esti fürdés után, rugiban alszik, de napközben nadrág és pulcsi van rajta. A pulcsit van, hogy kétszer is cserélem a nyál meg a kaja miatt, de a nadrágon gondolkozok, hogy kell-e cserélnem minden nap, mert az nem nagyon koszolódik. Természetesen, ha kifolyik a pisi, akkor az is cserés.2013. ápr. 25. 20:00
1/9 anonim válasza:
ha nem koszolódik be szertnem akkor nyugodtan adhatod rá ugyanazt a nacit másnap is.
2/9 anonim válasza:
Persze, nyugodtan adhatod szerintem, ő még nem piszkolja össze magát.
4/9 anonim válasza:
Én kintre szoktam ugyanazt huzamosabb ideig, mivel még babakocsiban vannak, nem koszolják.
De pl. most este adtam kisfiamra egy másik nadrágot bentre, lehet legközelebb is, ha le kell cserélni, visszaadom ezt.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Kintre én is egy melegebb nacit használtam amíg hideg volt, de mostanra már nem kell. Még nem mászik, ha meg a földön is van, van alatta pléd, ezért is gondoltam, hogy nem kéne minden nap tisztát adnom rá. Meg egy kicsit tudnék spórolni a mosáson is így.
2013. ápr. 25. 20:38
6/9 anonim válasza:
mivel nem mászik, végképp nem koszolódik a pléden azt nyugodtan adhatod rá újra.
7/9 anonim válasza:
persze hogy ráadhatod annyiszor, amíg nem lesz koszos!
majd úgyis folyamatosan mosnod kell, ha elindul, addig legalább nem kell naponta mosnod!
én csak bodyt adtam mindennap tisztát a babámra, minden más addig került vissza rá, amíg nem lett koszos.
8/9 anonim válasza:
Még most spórolj a mosáson amig lehet,mert ha elindul akkor már nem nagyon fogsz tudni:)10 hónapos fiamnál már van,hogy napi 2-3 garnitúra ruha cserélődik:)
9/9 anonim válasza:
Az egyik babaújságban láttam, h kiskendőt kötnek a pici nyakába, hátul magkötve, vagányan, ez a anyálat is felfogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!