Dm-es és a Rossmann-os bébi napozókrémek jók lehetnek?
Nem akarom olyannal bekenni ami nem ér semmit a gyerekemet viszont 4000ft-ert sem szeretnék venni ha nem muszáj.
Valaki használt ezek közül? Tenyleg jók,nem égnek le tőle a gyerekek?
8hónapos a gyerekem
off:
a DM-esből melyiket használjátok? Babylove, Sundance, vagy Alverde?
Én először a Babylove-ot használtam, de attól sajna kijött rajta néhány csalánkiütés többször közvetlenül kenés után, ezért most Sundance-t vettem, az úgy tűnik beválik.
De talán a Babylove jobb egyébként abból a szempontból, hogy "fizikai" védelmet nyújt, szóval sokkal kevesebb káros anyag van benne.
A 3. válaszoló (vagyis kérdező) vagyok.
Én Alverdét vettem, babáknak valót, és úgy tűnik, hogy a kislányomnak tökéletesen beválik, legalábbis ami az összetételét illeti, szerintem szuper. Nem lett tőle kiütéses (mint pl. a Niveától).
Ez is ásványi szűrős, és természetes összetevőkből áll. De csak 30 faktoros van belőle, nincs 50-es. Ezért is kérdeztem, hogy ti melyiket használjátok, mert nem tudom, hogy nyáron a tűző napon elég-e a 30 faktoros vagy vegyek a másik két márka egyikéből 50-est? Azt olvastam, hogy a 30 és 50 faktoros között elenyésző különbség van, az 50-es csupán 2-3 százalékkal véd jobban a káros napsugaraktól. Szóval nem tudom... Nagyon fehér bőrű a lánykám, nem szeretném, hogy leégjen nyáron.
Ha valakinek esetleg van tapasztalata a 30 faktoros Alverde használatáról a nyári vakmelegben, akkor írjon.
Mi próbáltuk már a Rossmann-ban kaphatót és jó volt.:)
Nem égett le a kicsi,a víztől sem jött le,sűrű állagú volt.
A DM-ben kapható még nem próbáltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!