Ez az oldal nem arra való, hogy ha valamit nem tudok akkor itt megkérdezhetem?
Bocsi, hogy ilyen kérdést írok, de nem rég kérdeztem itt valamit amit nem tudok, hátha tapasztalt anyukák tudnak segíteni. Szép számmal kaptam hasznos kérdéseket is aminek örültem. De egyszerűen nem értem ,hogy miért ír választ aki csak beleköt a kérdésbe és nem arra válaszol.
Szóval bocsi de kicsit felidegesített a dolog.

Tök jogos!
Sajnos én is jártam már hasonlóan.
Könnyebb kritizálni, mint segíteni.
Egyesek megtarthatnák a véleményüket maguknak, ha képtelenek pozitívak lenni.
Nyugi, hát ha lesz, aki észre veszi magát :-)

A danoninos kérdés?
Ne foglalkozz vele!
Nehogy màr te aludj rosszul idegenek vàlasza miatt.
És anyai ösztöneidre hallgass mindig!
Én is megkérdek dolgokat,de nem veszem szivemre ha valaki letol...Van egy egészséges gyereked,és ez a legffontosabb

:-) megértelek. én kb 3 hete nem jártam a fórumon, mert kicsit elegem lett, hogy sokszor értelmes kérdésekre sem kap senki értelmes választ, csak a nagyokos dumát. meg azt, hogy még csak ezt csinálja a gyereked???.... én is besokalltam. sajnos az emberi mentalitást figyelembe kell venni, mert itt is érvényesül néha: ha nekem nem jó, neked sem legyen jobb...
Mindenkitől elnézést kérek, aki tényleg segíteni akar a bajban lévőknek és érdeklődöknek! Sajnos egyre kevesebben vagyunk ilyenek!
Tanácsolni csak azt tudom, hogy rázd le magadról, és ahelyett hogy idegeskedsz rajta, nézz a babára, és felejts el mindent, ami miatt ideges lehetsz. tégy mindent aszerint, ahogy az anyai megérzésed diktálja! Nem olvastam a kérdésedet egyébként:-)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!