Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez az oldal nem arra való,...

Ez az oldal nem arra való, hogy ha valamit nem tudok akkor itt megkérdezhetem?

Figyelt kérdés

Bocsi, hogy ilyen kérdést írok, de nem rég kérdeztem itt valamit amit nem tudok, hátha tapasztalt anyukák tudnak segíteni. Szép számmal kaptam hasznos kérdéseket is aminek örültem. De egyszerűen nem értem ,hogy miért ír választ aki csak beleköt a kérdésbe és nem arra válaszol.

Szóval bocsi de kicsit felidegesített a dolog.

2009. szept. 25. 21:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Valaki attol boldog ha másokat baszog@that.Ilyen egyének mindenhol vannak:)
2009. szept. 25. 21:14
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Van, aki mindenhol kötözködni akar - és itt kiélheti magát, mert név nélkül tudja csinálni. Bosszankodni nem érdemes rajta.
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert ilyenek az emberek!!!! Sajna és nem csak itt!!! :-(
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Valaki attol boldog ha másokat baszog@that.Ilyen egyének mindenhol vannak:)
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
De az is lehet, hogy rosszul, hiányosan, vagy félreérthetően tetted fel a kérdést, és ebbe sokan belekötnek. (nálam is előfordult már.. mármint hogy pont a kérdés lényege nem volt érthető).
2009. szept. 25. 21:16
 6/16 tyukanyolight ***** válasza:
100%

Tök jogos!

Sajnos én is jártam már hasonlóan.

Könnyebb kritizálni, mint segíteni.

Egyesek megtarthatnák a véleményüket maguknak, ha képtelenek pozitívak lenni.

Nyugi, hát ha lesz, aki észre veszi magát :-)

2009. szept. 25. 21:18
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

A danoninos kérdés?

Ne foglalkozz vele!

Nehogy màr te aludj rosszul idegenek vàlasza miatt.

És anyai ösztöneidre hallgass mindig!

Én is megkérdek dolgokat,de nem veszem szivemre ha valaki letol...Van egy egészséges gyereked,és ez a legffontosabb

2009. szept. 25. 21:19
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Igen a danoninos kérdés. Szerintem egyértelmű volt. Nem értem miért jó kötözködni, ha nem akar válaszolni akkor inkább ne írjon semmit. Ennyire unatkoznak vagy csak nagyon okosak.
2009. szept. 25. 21:37
 9/16 anonim ***** válasza:

:-) megértelek. én kb 3 hete nem jártam a fórumon, mert kicsit elegem lett, hogy sokszor értelmes kérdésekre sem kap senki értelmes választ, csak a nagyokos dumát. meg azt, hogy még csak ezt csinálja a gyereked???.... én is besokalltam. sajnos az emberi mentalitást figyelembe kell venni, mert itt is érvényesül néha: ha nekem nem jó, neked sem legyen jobb...

Mindenkitől elnézést kérek, aki tényleg segíteni akar a bajban lévőknek és érdeklődöknek! Sajnos egyre kevesebben vagyunk ilyenek!

Tanácsolni csak azt tudom, hogy rázd le magadról, és ahelyett hogy idegeskedsz rajta, nézz a babára, és felejts el mindent, ami miatt ideges lehetsz. tégy mindent aszerint, ahogy az anyai megérzésed diktálja! Nem olvastam a kérdésedet egyébként:-)

2009. szept. 25. 21:48
 10/16 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: elolvastam a kérdésedet közben:-) Szerintem ha egyéb tejtermékeket evett, nyugodtan nekiadhatod. "sajnos" ezekben a joghurtokban igazi gyümölcs a legkisebb mértékben található csak. A legtöbben max gyümilé, de inkább csak aroma van. Én a fiamnak 6 hósan adtam húst, 7 hósan sajtot és tojássárgát, 7-8 hósan joghurtokat, és mindenféle tejterméket. nyár végén volt egy éves. ette a málnát, mintha az egyetlen étel lenne a világon. most lehet neki azt mondani, hogy nem eheted meg??? Én azt kérdeztem a dokitól. most eheti vagy nem. azt mondta, hogy 3 hét semmin nem változtat. ha a gyerek egy évesen nem lesz allergiás a málnától, akkor később sem. ha pedig hajlamos rá, akkor később is az lesz, hiába várom meg a két éves kort... szóval én az adnám:-)
2009. szept. 25. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!