6 hónapos babánál jó ez az étrend? Ha nem, mit módosítsak rajta?
Figyelt kérdés
1 hónapja kezdtük a kóstoltatást. Reggel 8-kor anyatej, 10 után gyümölcs, 12 körül anyatej, du. 4-kor gabonapép, 8-körül anyatej. Éjjel 1x ébred, akkor is természetesen anyatejet kap.2013. ápr. 23. 14:25
1/10 anonim válasza:
Szerintem jó, én is így csináltam. Ha tudod, figyelj rá, hogy változatos legyen a gyümi, most már könnyű lesz, jön a nyár! Gabonapép viszont ne legyen mindennap, inkább egyszer tejpép, egyszer gabona, váltogasd, stb. Ja, és a legfontosabb, hogy ne álljatok be erre, amit leírtál, hanem kínálgasd folyamatosan az újdonságokat is.
2/10 anonim válasza:
Nem mondom, hogy rossz, de én pl. hamarabb adtam zöldséget, mint gabonát. Lassan húst is kell majd kapnia azt pedig a főzelékbe rakjuk.
3/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon szépen haladtok! :) A zöldséget nem látom sehol ebben az étrendben :) Én úgy csináltam, hogy először a tízórait váltottam ki gyümivel, most már kekszet is kap bele, aztán az ebédet zöldségekkel (nem igazán eszi ezeket, de próbálkozunk), és majd a következő lesz a délutáni pépes-gyümölcsös uzsi. Az enyém most 7 hónapos.
De mindenki úgy csinálja, ahogy neki és a babájának jó!!!
4/10 anonim válasza:
Fél évesen szerintem adhatnál neki a 12 órás tejci helyett valami tartalmasabbat, tört krumpli,alma,banán,kekszpép,turmixolt húsleves(csirke),főt csirkemáj,ezeket össze vissza kombinálhatod is.Az én fiam mindd nagyon szerette.
5/10 anonim válasza:
Igen, a zöldségekre kellene koncentrálni, azt talán hamarabb vezettem volna be a helyedben, mint a gabonapépet (gluténnak jó volna 7gabona a tízóraiba, vagy keksz akár). De szerintem így is jó, végül is nem csak egyféle megoldás van. :)
6/10 A kérdező kommentje:
Ja, a gyümi az csak most gyümi, szóval valójában zöldség vagy gyümölcs. Eddig krumplit, répát, sütőtököt, barackot, almát kapott.
2013. ápr. 23. 15:09
7/10 A kérdező kommentje:
1 hónapja kap mást mint a tej, a húst/májat nem szeretném még bevezetni.
2013. ápr. 23. 15:10
8/10 anonim válasza:
Jaaa értem, akkor az más. :) Én pl. csak 8 hónapos kora körül adtam neki húst, addig egyáltalán nem, májat meg 10 hónaposan evett először, de én utálom, ritkán veszek, szóval 3x evett ő is maximum. Egy éves.
9/10 anonim válasza:
Pedíg hidd el nem ártasz neki, és jóval több benne a vitamin kalória mint a babapépekben.Persze elöször csak kis mennyiégben fokozatosan kell neki bevezetni, figyelni okoz -e az új ételek közül valami panaszt nála, has fájás,kiütés stb...és ha igen , azt egyértelmű levenni az étlapról egy jó időre.
10/10 anonim válasza:
En pont ugyanigy csinalom, ahogy te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!