Duck TV ártalmas, ha a háttérben az megy?
Az a Tv kifejezetten gyerek csatorna ilyen pici babáknak.
Ahogy elnéztem egyszer nincs benne semmi igazán amivel ártanál vele csak valami idétlenül rajzolt figurák néha megmozdulnak szól a zene és ennyi, nincs története meg semmi olyan ami rossz hatással lenne rá.
Engem idegesit, de a lányom nagyon szerette, közben eljátszott.
Most már a többi mesecsatorna megy.
Szerintem nem ártalmas a tv-nézés!
Köszönöm az eddigi válaszokat (mentek a zöld kezek), megnyugtattatok..
valóban nagyon egyszerű a grafikája és a "story" is, ezért engedem neki, csak néha lelkiismeret furdalásom van, ha leül és nézi.Talán azért mert mindenhol azt hallani, hogy a tv ártalmas.
Valaki magyarázza már el nekem, hogy miért ártalmas a tv nézés??? Én is néztem gyerek koromba, nem érzem hátrányát! :) Az én 7 hónaposom is szereti, néha megpihen rajta, aztán csinálja tovább a dolgát. Onnan is kap új info-kat,amit fel kell dolgoznia az idegrendszerének, de nem csak azt látja a világból:), vagyis nem hátráltatja a mozgásfejlődését, stb.
Mondja már el valaki, hogy miért árt ez a gyereknek???Egy-két rokon ördögtől valónak gondolja, védőnő is mondta, hogy tilos tv-t néznie a gyereknek! Mennyivel rosszabb, mint a számítógép, monitor, laptop, tablet, stb? Azt is bőven látja és nézi és leköti, érdekli!
Az természetes, hogy mindent mértékkel kell! De szerintem a mai világban kivitelezhetetlen, és butaság is kihagyni a gyerek életéből a tv-t, számítógépet, stb. Pedagógus vagyok, tisztában vagyok azzal, hogy mivel lehet a különböző dolgokat fejleszteni, segíteni, mikor mire van szüksége a gyereknek, hogy fejlődjön a kellő ütemben. Véleményem szerint semmi ártalmas nincs a tv-ben, ha felügyelettel és mértékkel kapja azt a gyerek!
Az értetlenkedő voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!