Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Duck TV ártalmas, ha a háttérb...

Duck TV ártalmas, ha a háttérben az megy?

Figyelt kérdés
Kisfiam 1 éves és szereti nagyon a duck tv zenéjét és pár percre le is köti,akkor leül és nézi.Háttérben szokott menni, de közben sokat játszunk, énekelünk, kimegyünk sétálni, játszótérre, de ha itthon vagyunk akkor szól a háttérben, szerintetek ezzel ártok neki?

2013. ápr. 23. 09:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Miért ártanál vele? Dehogyis!
2013. ápr. 23. 09:54
 2/12 anonim ***** válasza:
Mi a boomerangot nézzük,délelőtt,amég én főzök mosok takaríttok. Szerintem semmi baja nem lesz. sokszor nem is nézi,mert eljátszik magában.De vannak mesék amiket néz és szeret.
2013. ápr. 23. 09:55
 3/12 anonim ***** válasza:
19%
Minden gyereknek ártalmas a TV-nézés.
2013. ápr. 23. 10:01
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Az a Tv kifejezetten gyerek csatorna ilyen pici babáknak.

Ahogy elnéztem egyszer nincs benne semmi igazán amivel ártanál vele csak valami idétlenül rajzolt figurák néha megmozdulnak szól a zene és ennyi, nincs története meg semmi olyan ami rossz hatással lenne rá.

2013. ápr. 23. 10:02
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Engem idegesit, de a lányom nagyon szerette, közben eljátszott.

Most már a többi mesecsatorna megy.

Szerintem nem ártalmas a tv-nézés!

2013. ápr. 23. 10:06
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 7 hós babám van, szereti nézni, van kedvence, a kislány a papagájjal, amikor az állatok hangját utánozzák. Sikít és nevet. Nem állandóan nézi, szerintem semmi bajuk nem lesz tőle. Nálunk amúgy szinte egész nap megy a tv a háttérbe, így nem olyan "unalmas" a nap.
2013. ápr. 23. 10:10
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat (mentek a zöld kezek), megnyugtattatok..

valóban nagyon egyszerű a grafikája és a "story" is, ezért engedem neki, csak néha lelkiismeret furdalásom van, ha leül és nézi.Talán azért mert mindenhol azt hallani, hogy a tv ártalmas.

2013. ápr. 23. 10:10
 8/12 anonim ***** válasza:

Valaki magyarázza már el nekem, hogy miért ártalmas a tv nézés??? Én is néztem gyerek koromba, nem érzem hátrányát! :) Az én 7 hónaposom is szereti, néha megpihen rajta, aztán csinálja tovább a dolgát. Onnan is kap új info-kat,amit fel kell dolgoznia az idegrendszerének, de nem csak azt látja a világból:), vagyis nem hátráltatja a mozgásfejlődését, stb.

Mondja már el valaki, hogy miért árt ez a gyereknek???Egy-két rokon ördögtől valónak gondolja, védőnő is mondta, hogy tilos tv-t néznie a gyereknek! Mennyivel rosszabb, mint a számítógép, monitor, laptop, tablet, stb? Azt is bőven látja és nézi és leköti, érdekli!

2013. ápr. 23. 12:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Utolsó,és sem vagyok tv ellenes, de nekem azt magyarázták, hogy nagyon pici korban árt az idegeiknek, meg túlságosan felspanolja őket, illetve ha csak tv megy, és nincs helyette pl mese, nem fejlődik úgy a gyerek agya...Én úgy gondolom, ha mértékkel mindent lehet, én is néztem a tv-ben mesét, kaptam is mesét, minden rendben velem is:)))
2013. ápr. 23. 13:19
 10/12 anonim ***** válasza:

Az természetes, hogy mindent mértékkel kell! De szerintem a mai világban kivitelezhetetlen, és butaság is kihagyni a gyerek életéből a tv-t, számítógépet, stb. Pedagógus vagyok, tisztában vagyok azzal, hogy mivel lehet a különböző dolgokat fejleszteni, segíteni, mikor mire van szüksége a gyereknek, hogy fejlődjön a kellő ütemben. Véleményem szerint semmi ártalmas nincs a tv-ben, ha felügyelettel és mértékkel kapja azt a gyerek!

Az értetlenkedő voltam :)

2013. ápr. 23. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!