4 hónapos lányaimnak keze állandóan a szájukban van cuppognak rajta. Biztos nem éhesek nem szomjasak. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 23. 09:17
1/18 anonim válasza:
Az én kisfiamnak is. :-) Ilyenkor jön jól a cumi.
Biztos hogy nem éhes az én pici fiam, nem azért cuppogja az öklét. Tele eszi magát, olyan mint egy kis dödike, az öklét mégis mindig megtalálja.
Felfedezték a kezüket, Ennyi :-)
2/18 anonim válasza:
Ez teljesen normális,hát igen a cumi.... mert lesz olyan hogy öklendezésig ledugják majd a kezüket sajnos. Én is cumival védtem ki ezt
3/18 anonim válasza:
Nálunk is ez van, ez a fejlődésnek egy foka,teljesen normális.
Ha kezébe adsz játékot, azt is egyből tömi a szájába.
Nekem ilyenkor a cumit kiköpi, nem kell neki.
4/18 anonim válasza:
Szerintem jön a foguk :) Az én fiamnak 3 hónaposan kint volt az első.
5/18 anonim válasza:
Ebben az életkorban nagyon erős az orális fixálódásuk, mindent a szájukba veszek fogzástól függetlenül.
6/18 anonim válasza:
Normális!Az én 4hónaposom is ezt csinálja.
7/18 anonim válasza:
:):):)
Az én lányaim is 4 hónaposak, és a kezük a szájukban, sőt az ujjukat is szopizzák:)
8/18 A kérdező kommentje:
Én olyankor nem adok cumit nekik nem öklendeznek tőle. Csak furi :D
2013. ápr. 24. 08:34
9/18 maszatka87 válasza:
Kisfiam most 7,5 hónapos, 4hónapja eszi a kezét. Normális, ebben az életkorban a legérzékenyebb érzékszervük a szájuk, ezért mindent a szájukba tömnek. Így ismerkednek a világgal.
10/18 anonim válasza:
Nem értem, mért kell ezen csodálkozni. Nem láttál még gyereket? Mindig mindent a zájukba vesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!