Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti adnátok neki dudot? V most...

Ti adnátok neki dudot? V most mit csináljak? Ti babátok mennyi idos korába kapott dudot és mért?

Figyelt kérdés

1 haoapos a lányom,és napkozbe rengeteget van fent,és ilyenkor sir is sokat.ha felveszem minden oke...de egesz nap nemlehet a kezembe,mert van egy másfél éves lányom is akivel nemártana foglalkozni...szerintem nem a hasa fáj,semmi ilyen erre utalo dolog nincs. szoptatok,szerintem a tej is elég neki,mert éjjel alszik,este8 tol 1ig,aztán eszik ,1tol 5ig,megint eszik és 5tol 9ig.és kilenctol megy a rodeozás :)

Adjak neki dudot vagy ezt a 2-3honapot birjuk ki aztán már csak jobb lessz ? Nemnagyon akarnám rászoktatni ,de igy sem lessz jo...vélemények ?

hordozokendonk van ,de abba en nemtudok semmit sem csinálni,inkább fogom a kezembe :)

2013. ápr. 22. 18:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Mi az a dudo?
2013. ápr. 22. 19:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok cumi ellenes, adnék neki.
2013. ápr. 22. 19:02
 3/10 A kérdező kommentje:
cumi :) bocsi ,nálunk igy is hivják :)
2013. ápr. 22. 19:03
 4/10 anonim ***** válasza:
23%

Ne adj neki semmit, de ne is vedd fel. Hagyd sírni, nem lesz semmi baja tőle. Ha hordozgatod, akkor erről nem fog később sem leszokni.

Olvastam egy gyermekpszichológus írását: Csak azt engedd , vagy tedd meg a gyerekednek, amit később is meg akarsz tenni neki.

2013. ápr. 22. 19:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Szóval cumi. Az én gyerekeim is cumiztak, egyáltalán nem zavart, őket pedig megnyugtatta. 1 éves koruk után már csak éjszaka cumiztak, 2 évesen leszoktak. Nincs ebben semmi rossz. Gyöngy fogai van mindkettőnek.
2013. ápr. 22. 19:07
 6/10 anonim ***** válasza:
szeritnem sem baj ha egy gyerek cumizik. Persze az gáz amikor még 3 évesen is ott lóg a szájában, vagy ha napi 23 órát a szájában van, de ha az megnyugtatja néha vagy elalváshoz kell neki akkor nincs ezzel semmi gond. Nem elsz semmi negativ következménye késöbb viszont neked jobb lesz mert nem sir annyit.
2013. ápr. 22. 19:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Az én egy éves lányom is cumizik de csak alváshoz. nekünk eleinte életet mentett hogy megnyugtatta, tudtunk mi is pihenni.
2013. ápr. 22. 19:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia! Az én kislányom 4 honapos. Kezdetektől adok neki cumit. Nagyon szereti. Ők meg olyan picik, a szájon at való ismerkedés/megnyugvás a mindenük. Ki kell, hogy elegitsek a szopasi ingerüket. Mar jelzi, ha kicsit nyugtalanabb vagy faradtabb. Cumizik par percet es kikopi vagy elalszik vele :) most este is, azonnal elalszik vele. Nekem jo így, szerintem semmi rossz nincs a cumiban.
2013. ápr. 22. 21:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem szabad sírni hagyni, akkor inkább már a cumi. Az a kicsi még nem tidatosan csinálja a hisztit, (már ha annak nevezzük, én utálom ezt a szót) valami baja van, figyelemre vágyik,stb. Nem lesz baja cumitól, a feszültségét valahol le kell veztnie és jobb, mint a hajtépés, az ujjszpoás vagy az ordítás.
2013. ápr. 22. 21:20
 10/10 anonim ***** válasza:
En sem hagynam sirni, nem is hagytam az enyemet, inkabb vettem egy hordozot es nem bantam meg!
2013. ápr. 22. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!