Általában hogyan ülnek fel először a babák mit csinálnak hogy rájöjjenek hogyan kell felülni? Mikorra várható hogy magától felüljön?
Azért annyira nem erős a hasizmuk, hogy háton fekvésből felhúzzák magukat...
Az én lánykám négykézláb mászott, megpihent és oldalra letette a popsiját. Ebből lett pár alkalom után az ülés. Később már tudatos volt a mozdulat.
az én fiam is hasizomból húzta fel magát.eleinte csak a pelenkázó szélében kapaszkodva erőlködött,és pár nap/hét múlva letettem a hátára a szőnyegére,míg engedtem neki vizet,ott semmi segítsége nem volt,megyek be és ült.másnap megmutatta hogy csinálja :-)
akkor 9hónapos 2hetes volt.
6 hónaposan ült fel a lányom , négykézláb kiegyenesítettea a lábait kicsucsossította a fenekét, egyik lábát a másik elé rakta, s úgy huppant le törökülésbe.
Nekem is sokszor fel akart ülni hasból, már 4 hónapos kora óta erőlködött úgy, de mégis négykézlábállásból ült fel pedig nem egy sovány lányka, 9 kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!