9 hónapos babád miket eszik egy nap?
Írnál receptet is, hogy hogyan készíted el az ennivalóját?
Nem tudom, hogy hogyan tehetném változatossá az étkezéseit.
Anyatejes baba, délután, este, éjjel és reggel szopik még. Még csak 4 foga van, amiből kettő most bújt ki.
Kisfiam igaz 3 nap múlva 9 hónapos, de leírom. Reggel este tápszer, délben mindig valami főzelék húsival, délután tök változó van, hogy tejpép, gyümölcs, vagy krémtúró amit én csinálok.
Innen szokta, ihletett meríteni: [link]
Egyébként ami még nagyon fincsi az a joghurtos sárgarépa főzelék. Lereszelem a répát, felrakom kevés vízben főni aztán amikor puha adok bele egy kis joghurtos habarást, ha nem elég édes a répa nagyon picit megcukrozom. Nagyon finom kisfiam imádja.
Húúú, köszönöm a receptet is, és a linket is. Pont ilyenre gondoltam. :)
Az én kisfiam is 3 nap múlva (25-én) lesz 9 hónapos! :))
Szia!
Tök szuper, hogy egy napon születtek a fiaink. :) Te hol szültél?
Igen, micsoda véletlen! :)
Budapest, Margit kórház. És te?
És első baba vagy már nagyobb testvér?
Nekem van egy nagyobb fiam is, ő 3 éves. Ha a kicsi nagyobb lesz, remélem sokat fognak együtt játszani. Már most is nagy élvezettel nézni, amit a tesó játszik és persze rombol! :)
Szia!
Első baba. Szeretnénk jövőre másikat is. Nekünk most minden új amit csinál ás ahogy fejlődik olyan jó nézni. :)Számomra még mindig hihetetlen, hogy Ő az én gyerekem. Néha csak csodálkozom és nézem Őt.
Biztos szuperul lefoglalják magukat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!