Mennyit kell aludnia egy nap egy három hónapos babának?
Nincs olyan hogy kell.Minden baba más.
Az én lányom is három hónapos.
Délelőtt alszik egy órát,illetve délután egy-másfelet és ennyi összesen.Nincs ezzel gond,ha neki ennyi az igénye!
Egy nap biztos alszik neki is,8-9 órát!!
De ő azt kérdezte,hogy nappal mennyit alszik!!!
Jól van az,hogy ennyit alszik,nincs gond vele,ne aggódj!
éjjel alszik, egyszer-kétszer kel enni, de ilyenkor is fél kómás. Este kb 9től alszik reggel 8ig általában.
Csak nappal nem akar, félórákat alszik, ha már összesen megvan a két óra nappali alvás, akkor boldog vagyok!
Ez normális?
akkor utolsó.örülj neki hogy a tied ennyit alszik!
Nekem is 3 hónapos a kisfiam,olyan napi 3-4,5 órákat alszik nap közben általában,a kismamablogon van egy cikk a babák alvásigényéről,és hogy ez mennyire eltérő lehet.Ha neked nem nyűgös és ezzel elvan,kiegyensúlyozott,ennyi az igénye,nem kell aggódnod.Ott egyébként elég hasznos dolgokat találhatsz az alvással kapcsolatban,én sokat tanultam belőle.
1-es vagyok!
Nekem is reggel 8 óta 1 órát aludt csak,most ébred fel.
Fent is lesz jó darabig.
Majd olyan 4 óra körül alszik megint fél-1 órát,és ennyi lesz egész nap.
Tegnap nekem is elaludt a karomban,és leraktam a kiságyba,egyből felébredt.Háromszor játszotta ezt el,hogy leraktam és felkelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!