Anyukák akinek a babájának már van kint foga válaszolnátok?
6 hónapos lesz 6 nap múlva...
alul és felül ki van már fehéredve neki egy hónapja, viszont ma vettem észre hogy felül az ínye ki van recésedve..
nem pont ott a fogánál hanem alul..nem is tudom hogy fogalmazzam meg
ez jelenthet már hamarosan fogacskát vagy nem?
nincs még egy foga sem bedagadva sincs neki
Az neked is recés, csak már nem látszik a fogaidtól, ilyen a szájpad anatómiai felépítése. A felső fogak helye az íny ajkak felőli részén fehéredik ki, áttörés előtt 1-2 nappal a zománc kékes része fog rajta átlátszani, ezután töri át az ínyét.
Saját tapasztalat, hogy az én lányomnak alul 1,5 hónapig volt fehéredve, felső négy metszőnél pedig minimum 2 hónapig, de lehet, hogy picit tovább. Neki alul 5,5 hónaposan, felül 8 hónaposan bújt elő.
"Ha lesz csík a metszőélénél a fognak"---> nem akarok butának tűnni de első baba...pontosabban le tudod írni hol kellene csíknak lennie? metszőélénél az hol van?
ilyen az ínye alul is és felül is már egy hónapja
Köszönöm szépen így már értem :)
ott még nincsen neki csík :S
Ezt nagyon jól lefotózták :)
de ott már kint van a fogacska.
akkor ott felül vagyis ahol az ínyek találkoznak ott is fehér csíknak kell majd lennie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!