Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sokan beadatják a választható,...

Sokan beadatják a választható, nem kötelező Prevnar oltást a babáknak? Pnemumococcus ellen. Aki beadatja miért/ aki nem miért nem?

Figyelt kérdés

4 oltás kell, tudom, hogy a legsúlyosabb agyhártyagyulladás ellen is véd, azonban azt mérlegelem, hogy melyikkel teszem ki nagyobb kockázatnak a gyermekemet. (ha beadatom -mert én nem teljesen bízom meg ebben az oltásban a róla olvasottak alapján- vagy ha nem adatom be)

Tud valaki statisztikát, mennyire gyakori az az agyhártyagyulladás Magyarországon, amire van? (én olyan találtam, hogy kb 70 ilyen megbetegedés van évente emiatt a baktérium miatt, és ennek 80 %-a 40 év feletti) Ez igaz lehet?

2009. szept. 25. 10:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ja, és biztos én sem fogom lemondani az első pontban írtak miatt.Még mindig az elöző vagyok.
2009. szept. 25. 16:03
 12/13 anonim ***** válasza:
A 3 éves fiam tavaly megkapta, még pont ingyen. Előtte folyton középfülgyulladása volt, tüdőgyulladása... Havonta itta az antibiotikumot. :( Nem mondom, hogy most nem beteges, vagy nem kap ilyen szereket, de sokkal jobb a helyzet azóta. Lekopogom, hogy tüdőgyulladása és középfül gyulladása azóta sem volt. (kop-kop) Hónap végén születik a kistesó, ő is biztos, hogy meg fogja kapni, főleg, hogy a nagyobb mindent hazahord az oviból.
2009. nov. 1. 18:48
 13/13 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

Én is úgy vagyok vele, hogy ha meg tudom előzni akkor megelőzöm, mert ha bármi baj lenne, esetleg az én gyerekem benne lenne a 70-ben akkor már hiába mondom, hogy megelőzhettem volna. :( Szívem szerint a rota vírus ellenit is beadatnám, de sajna az nem fog menni anyagilag. :(

2009. nov. 1. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!