Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem hízik a 4,5 hónapos...

Miért nem hízik a 4,5 hónapos babám?

Figyelt kérdés

Anyatejes, de van elég, sosem éhezik, ezért nem értem.

Az elmúlt 2 hétben 50 grammot hízott, előtte levő 2 héten is csak 150 grammot összesen.

Még kellene 600 gramm, hogy megduplázza a születési súlyát, de ilyen ütemben haladva ez nem fog összejönni 6 hónapos korra.

Adjak neki tápszert is a tej mellé?? Sosem kapott még és őszintén szólva nem is szeretnék adni neki, de aggódom a súlya miatt.

2013. ápr. 19. 20:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekünk is 4-5 hónapos kor körül hízott pár 10 grammot a baba, közben meg hosszra nőtt. Nálatok nem ez van?

Aztán jött pár hét, amikor 300 grammot hízott hetente. Ha van elég pisis, kakis pelus, akkor szerintem ne aggódj!

Védőnő, gyerekorvos mit mond?

2013. ápr. 19. 20:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Hetente hízott pár 10 grammot, ez kimaradt.
2013. ápr. 19. 20:19
 3/4 A kérdező kommentje:

Hosszra nő az tény, meg mostanában kezdte felfedezni, hogy ő meg tud fordulni, állandóan mozog.

Az idegesít, hogy a doki folyton tápszerrel akarná tömni, hiába mondom, hogy van elég tejem.

2013. ápr. 19. 20:22
 4/4 anonim ***** válasza:

A mi gyerekorvosunk ilyenkor vasat szokott felírni a babának, kb ilyenkorra ürülnek ki a vasraktárai, ha biztos, hogy van elég anyatej. A vashiány miatt is stagnálhat a súlya. Nem kapkod egyből a tápszerért, pedig nem fiatal már 60 körül van.

6 hós baba anyuja

2013. ápr. 20. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!