Mikor kezdett el járni a babátok?
10 hónapos kislányom már nagyon ügyesen lépked az ágy mellett, és már meg is állt egyedül egy pár pillanatra.
Szerintetek mennyi idő még elindul?
10,5 hósan kezdett el járni, előtte csak lépegetett 1-2-t. Kisfiú.
Szerintem 1-2 hét, és menni fog. Max 1 hó.
Kapaszkodás nélkül, önállóan és magabiztosan az egyik fiam 14, a másik 15 hónaposan kezdett járni.
Hogy bútorok mellett mikor kezdtek lépkedni, arra nem emlékszem, talán 1 évesen.
9 hónaposan már kapaszkodva lépegetett, a dömperét tolva szaladt :)
Az első születésnapján megtette az első lépéseit, de úgy igazán csak 13 hónaposan (majdnem 14) indult el :)
És fiú.
Változó mikor tanulnak meg járni (vagy mikor van kedvük).
Nagyfiam kb 9-10 hónaposan sétált, a kicsi 18 hónaposan.Pedig tudott ő csak nem akart.Mindenhol megmondták, ahova vittük, h semi baja, csak ilyen kis ráérős :D (Néha "tetten is értem" mikor a szobájában sétált, de amint észrevett leült:D) Inkább mászott, de villámgyorsan:) Bölcsiben se zavartatta magát miatta, h a többiek már járnak (és tudom h tudott már, csak nem akart, bizonytalan volt, fene tudja) :) Kapaszkodva persze ellépegetett, ha kedve volt, de többnyire nem volt kedve:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!