Ütés okozta "kékségre" van valami krém amit babáknak is lehet használni?
3: De mit lehet tenni, adjanak az anyukák fájdalomcsillapítót a gyereknek, vagy mi????
Sajnos ez előfordul, sajnáltam én is a gyerekeket ebben a korban, meg kell tanulniuk vigyázni magukra.
Jajj nehogy egymásnak essetek már. Kinek a pap, kinek a papné, valaki hagyja, valaki kenegeti :)
Nálunk nagyobb véraláfutásoknál ezzel be szoktuk kenni:
nyilván nem a lábán található kb 25 :) véraláfutást, hanem a csúnya feketére szineződő véraláfutásokat. Nem kimondottan fájdalom csillapító, inkább hamarabb elmúlik tőle. Amúgy a fiam 2,5 éves, a lába néha úgy nézki, mintha mindennap bottal verném, egyszerűen annyira siet gyalog, motorral stb. hogy lépten nyomon elesik :) Amúgy nálunk bevált a nem halálra rémülni minden esésénél, most ha elesik és sír akkor tudom, hogy nagyot esett, motorral eltaknyolásnál, már csak felugrik leporolja a kezét és száguld tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!