Hányszor mennyit eszik egy 4 hónapos baba?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 18. 20:27
1/9 anonim válasza:
Ez változó, minden baba más.
Az enyém 4 és fél hónapos. Napi ötször eszik: hajnal 3-4 között, reggel 8, 12, 4, és este 8 körül. Hajnalban 100 ml eszik, a többi alkalommal pedig 150 körül. Persze ez is változó, van, amikor csak 120-at eszik, következő etetéskor meg 170-et.
2/9 anonim válasza:
A lányom 7-8 alkalommal eszik amikor ő kéri, anyatejes.
A mennyiséget nem tudom, sosem mértem.
3/9 A kérdező kommentje:
A tápszeresek érdekelnének főleg :D
2013. ápr. 18. 20:40
4/9 anonim válasza:
Első vagyok.
Az én babám tápszeres.
A tiéd mennyit eszik, kérdező?
5/9 anonim válasza:
Az én kisfiam 20 hetes,napi 6x-7x eszik 100-150 ml tápit és 1x 150 ml gyümölcspürét.
Tiéd?
6/9 A kérdező kommentje:
Ötször eszik 150 ml + tápszer de nem tudom lassan már kevésnek érzem főleg este nem tudom emeljem e. Eddig átaludták az éjszakát most már éjszaka is felébrednek.
2013. ápr. 18. 21:10
7/9 anonim válasza:
Szerintem emelheted a vacsit, és majd meglátod, hogy elég-e. Amúgy biztos, hogy az éhség miatt ébrednek?
8/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom ma nem ébredtek fel. Nemigazán szeretném emelni az adagot a doktornő így is már dundinak minősítette őket.
2013. ápr. 19. 07:30
9/9 anonim válasza:
Értem. Akkor lehet, hogy máskor sem az éhség miatt ébrednek. Próbáltad már őket olyankor egy kis vízzel / teával kínálni? Hátha csak szomjasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!