S. O. S. A babám nem akar tápszert enni?! Mit tehetnék?
3 hónapos,és sajnos estére már alig van tejem,ezért pótlást kap(na) az orvos javaslatára.Igen ám,de sem a BEBA-t,sem a Milumil-t nem fogadja el.Kiköpi,le se nyeli,öklendezik tőle,fintorog.Mivel próbálkozzak??
Első baba!Minden választ köszönök!
Köszi a válaszokat!
MAM-os cumija van,abból issza a teát is,az nem lehet gond.
Akkor kipróbálom a többi tápszert is,hátha vmelyk beválik.
Gyakran van cicin,másfél óránként eszik.
Éjszaka van ,hogy óránként ébred enni. :(
Úgy elkeseredtem!
Igen, lehet növekedési ugrás is, de az nem tart tovább néhány napnál.
Nekem is 3 hónapos volt a babám, amikor szinte egész nap enni akart. Evés után még mindig éhes volt, nem lakott jól, óránként evett. Gondoltam, biztosan növekedési ugrás. Na de amikor már 2 hete sírt az éhségtől, és én hiába raktam cicire, nem lakott jól, akkor elkezdtem tápszert adni pótlásként.
Milyen tápszert adsz most neki? Nekünk a gyerekorvos hipoallergént írt fel, azt egyáltalán nem akarta elfogadni a babám, mert kissé keserű ízűek. Pedig több fajtát is kipróbáltunk belőle. Aztán elkezdtünk próbálkozni sima, tehát nem H.A. tápszerrel. Kettő nagyon is ízlik neki, a Dm-es Babylove bio tápszer ás a Humana banános.
Ha nincs tejfehérje érzékeny a családban és a babád nem allergia-gyanús, akkor próbáljátok ki a sima tápszereket, abból is lehet, hogy 4. fajta fog bejönni... Hát, ez van, nekünk is sok tápszer a kukában landolt, mert egyszerűen nem akarta megenni a lánykám.
Eddig a HA. tápszereket kapta,lehet tényleg ez a baj,mert az édeseket szereti.
Akkor kipróbálom a banánosat!Hátha az beválik :)
Kipróbáltuk a banánosat,de az se vált be.Nem eszi meg.
Kiköpi ezt is...:(
Lehet semmit se fog megenni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!