Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kedvenc cumisüveged?

Kedvenc cumisüveged?

Figyelt kérdés
Vagyis babád kedvenc cumisüvege:) Szóval, ti milyet használtok, meg vagytok vele elégedve, ha nem ,most milyet vennétek, vagy ha kicsit nagyobb keret lenne rá, mi az "álom cumisüveg"?:)
2013. ápr. 18. 09:20
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Nekünk is MAM van.Nagyon szeretjük.Nem cserélném le.Nekem egyszerű tisztítani is.Tanulópohárból is ilyet veszek majd.
2013. ápr. 21. 10:16
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Még egy szavazat a MAM anti colic cumisüvegre! A babám és én is nagyon szeretem. Szerintem a tisztítása a legegyszerűbb, pont azért, mert szét lehet szedni. Ha jól össze van csavarozva, akkor nem folyik, nagyon jó cumisüveg.
2013. ápr. 21. 11:40
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Csakis a Tommee Tippee!Az Avent car,legalábbis nálunk nagyon nem vált be.3 gyerekes
2013. ápr. 21. 12:35
 24/33 anonim ***** válasza:
MAM 100%
2013. ápr. 21. 16:41
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltuk a MAM-ot,mert kaptunk egy ilyen csomagot. Volt anti colic is benne,az elején bejött,amikor hasfájásra teát adtam neki,akkor elfogadta. Aztán a hozzátáplálás kezdetén akartam vizet adni neki,csak nem itta,mindig rágta a cumisüveget. Volt egy Avent,az sem kellett neki,ahogy a Nüby sem. Végül vettem egy Tommee Tippee-t,kezdésnek egy 150ml-est. Azóta naponta 2 deci vizet iszik,nincs gondja a szlopálással :-)
2013. ápr. 21. 18:40
 26/33 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok választ:) nálam ezek alapján a MAM, esetleg a TT vezet, biztos, hogy ezekből fogok vásárolni:)
2013. ápr. 22. 06:43
 27/33 anonim ***** válasza:
52%
Chiccio.
2013. máj. 6. 10:17
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Első gyereknél Aventet használtuk, de sokszor folyt, most MAM-ot vettem, de csak szeptembertől lesz használva,ha megszületik a második babánk.
2013. máj. 6. 10:25
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Tommee Tippee vált be a Fiamnál. Aventestől megőrültem, mert folyt. Sokat kinlódtunk amikor rákényszerültem a tápszeres pótlásra, és egy elkeseredett vasárnap kértem meg a Páromat vegyen 1 Tommee Tippee-t utolsó próbának...a lehető legjobb döntést hoztam. Megoldódott a gondom, elfogadta a Babám.
2013. máj. 6. 10:37
 30/33 anonim ***** válasza:
Aventes nálunk bevállt. Most MAMos tanuló üveget vettem de nem fogadja el a fiam.
2013. máj. 6. 12:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!