Ha 2 hónapos babám nyalogatja az almát (nem a héját),
attól lehet baja?
Figyelt kérdés
Ma nem birtam ki és kipróbáltam. Annyira nézte ahogy eszem az almát. Odatettem a szájához és belenyalt. Kicsit fintorgott..ezt szabad csinálni ilyen piciknél?
2013. ápr. 17. 17:16
1/8 anonim válasza:
1 hónapos kora óta adok neki almát és barackot. 4 hónapos kora óta tejet!igaz laktoz menteset. szerinted mi baja lehet tőle?
megkérdeztem az orvosom, azt mondta csak azért mondják h csak szoptasanak az anyák mert ezt kérték tőlük! ő is a védőnöm is azt tanácsolta h minél előbb álljunk neki a hozzátáplásással, hisz neki is jót teszel ezzel.
a barátnőm 8 hónapos koráig nem adott a babának semmi! már másfél éves a gyerköc és csak szopni akar.
amit leírtam azt nem neked céloztam.
szóval nyugodtan adj neki először csak almalevet aztán 1-2 kanál reszelt almát és így tovább! ne félj tőle h baja lesz!
2013. ápr. 17. 17:24
2/8 anonim válasza:
A hozzátáplálásnak azért van meg a megfelelő helye és ideje, mert a kicsi gyomra és emésztő rendszere nem áll készen más táplálék befogadására. Az orvosok és normális szakemberek nem azért mondják hogy mikor-mit lehet enni, mert mások erre kérik őket, hanem mert értenek a saját szakmájukhoz. A falusi orvosláson felnőtt 100 éves sarlatánokra nem hallgatnék, akik szerint etesd csak, úgy sem lesz semmi baja! Miért nem elég egy 2 hónapos csecsemőnek az anyatej?? Attól, hogy az első sonkás tojást ad neki pirítóssal reggelire még nem lesz normális.
2013. ápr. 17. 17:27
3/8 anonim válasza:
Azt hozzá kell tennem hogy az én fiam, bukott nagyon nem fogadta be az anyatejet a gyomra, és a tápszert sem. nekem ezért is kellet korán hozzá táplálnom! való igaz mindennek megvan a maga ideje! de nem kell ockódni semmitől!
2013. ápr. 17. 17:32
4/8 A kérdező kommentje:
2. Nem azt irtam, hogy almát adtam neki, hanem, hogy megnyalta. Én sem vagyok a túl kora hozzátáplálás hive. Amugy a babám tápszeres.
2013. ápr. 17. 17:39
5/8 anonim válasza:
Szívből sajnálom az első babáját :( Szegény Kicsike :((((((((
On: egy nyalintástól nem lesz baja :)
2013. ápr. 17. 18:28
6/8 anonim válasza:
Ennyitől tényleg nem lesz baja, de azért túl sűrűn ne legyen ilyen. 4 hónapos koránál előbb ne is adj neki enni semmit tápszeren kívül. Első válaszoló! Jó, hogy nem egyből a babád megszületése után adtál neki almát meg barackot! Szegény gyerek milyen anyával van megáldva!
2013. ápr. 17. 18:50
7/8 anonim válasza:
"A falusi orvosláson felnőtt 100 éves sarlatánokra nem hallgatnék, akik szerint etesd csak, úgy sem lesz semmi baja!"
Mi bajod van a falusiakkal??? Falusi sarlatán....Ész megáll.
2013. ápr. 17. 20:55
8/8 anonim válasza:
Szia! Baja biztos nem lesz, ha megnyalja, én a helyedben minden zöldséget és gyümölcsöt az orrához dugnék, hogy megszagolgassa, és később már ismerős lesz neki, amikor eheti is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!