Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kis/nagylányos anyukák, nunis...

Kis/nagylányos anyukák, nunis kérdés?

Figyelt kérdés
Légyszi, ne nevessetek ki, vagy hurrogjatok le! Biztos hülye kérdés, de engem foglalkoztat. Mitől marad a kislányomnak ( 6 hónapos) majd nagy korában is ilyen "babapuncija". Hogy kell mosni, v törölni neki, hogy ne "romoljon el"? Szóval nekem nem ilyen, és nem szeretném, hogy neki is ilyen legyen. Vagy ez nem függ semmitől?
2013. ápr. 17. 14:47
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem nincs összefüggés. bár nem emlékszem a babakori puncimra, de most felnőttként is teljesen normális, szép alakú. szerintem ez alkati kérdés.
2013. ápr. 17. 14:49
 2/10 anonim ***** válasza:

Jaaajj de aranyos vagy :)

Semmi összefüggés sincs... :)

2013. ápr. 17. 14:58
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is alkati dolog lehet elsősorban. Gondolom a tisztálkodást eddig is értelemszerűen végezted ( felülről lefelé a végbél felé és kifelé nehogy szennyeződés kerüljön a hüvelybemenethez ), szerintem ezután sem kell különösebb ápolás neki.

Nekünk akkor volt téma újra a nuniápolás, amikor szobatiszta lett és megtanítottam neki hogyan töröljön, illetve amikor oviba került és nemtörődömségből vagy mert annyira rohant - nemtudom igazából miért - egy időben nem törölt rendesen. Kipirosodott, csípett neki stb, kezelgettük körömvirágkrémmel, helyrejött. Azóta néhány hetente elő-elfordul újra ,hogy ki van pirosodva vagy szól hogy kellemetlen neki, kicsit kikezelem odafigyel, rendben van egy ideig aztán kezdődik előröl. Nem tudom mivel győzzem meg, hogy az ő érdeke, hogy ne hanyagolja el és figyeljen már kicsit jobban :(

2013. ápr. 17. 14:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Az hogy milyen lesz neki nagykorában nem függ attól, hogy hogyan mosod, törlöd, stb. Minden babának "babapuncija" van, de felnőttkorára senkinek nem marad olyan, van akié babásabb, van akié nem (adottság, genetika), de olyan nem marad mint babakorban.
2013. ápr. 17. 14:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Ezen most jót mosolyogtam, de akárhogy igyekszem is, nem értem, milyen egy "elromlott" punci? Komolyan, ezt hogy lehet elrontani? :))) N29
2013. ápr. 17. 15:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Sejtem, hogy a kérdező arra gondol, hogyan őrizhetné meg azt a formát, amikor a nagyajkak takarnak mindent, azaz nem "salátapunci" lesz. A válaszom: sajna sehogy. Az, hogy végül milyen lesz, majd később derül ki, kamaszodáskor alakul főleg.
2013. ápr. 17. 16:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Jaaah, értem! :) Hát erről nem az anyuka tehet, de még csak nem is a kislány. Ez genetika. ÉS attól nincs az elrontva :) nekem kislányos maradt, és sosem értettem, miért más a nőknek a filmeken, azt hittem tinikoromban, hogy az övék a felnőtt nőies és normális, és én nem nőttem fel teljesen, mert olyan vagyok, mint egy ovis. :) Jó tudni, hogy van, aki fordítva gondolja :)
2013. ápr. 17. 16:15
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :-) Mindenkinek ment a zöld kéz!
2013. ápr. 17. 16:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Haha, nagyon jó kérdés, nekem most is babapuncim van akkor ezek szerint... Sokáig nem tudtam, másnak miért olyan mint a salátalevél :D hát ez ilyen, különbözőek vagyunk
2013. ápr. 17. 17:17
 10/10 anonim ***** válasza:
100% genetika.
2013. ápr. 17. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!