Mennyi idős koráig ne engedjem hogy a gyerek arcát és kezét fogdozzák?
Az én hathonaposomat sikerül mindig megfogdosni.
Legutobb épp hogy elfordultam egy percre mig az ajtot bezàrtam,azt làtom hogy egy idegen!kislàny azzal szorakoztatja magàt,hogy az ujjàt beledugta a kislànyom szàjàba.Ne félj olyan ideges lettem,de nem kiabàltam,csak mondtam,hogy a koszos ujjàt nem illik idegenek,söt senki szàjàba dugni.Erre megkérdezte,nem -e adhat csipszet a lànyomnak,meghogy ö kiakarja venni a babakocsibol.
Nem ismerem ezt a gyereket,most költöztünk ide,de mindennap 10-szer becsenget.Na a màsik meg hogy aki akarja az ugy is megfodossa a babàt mmax ha nem öleled magadhoz végig.
A legjobb ha idegeneknek sose engeded,rokonoknak baràtoknak én màr 4 honaposan odadtam kézbe,puszilni ha pusziljàk,csikorgatom a fogam,de ha meg szolnék,megsértödnének...
Én odaadtam családtagoknak, miután kijöttünk a kórházból néhány percre. Persze kézmosás kötelező volt és ruhapelenkát kellett a karjukra teríteni. 2-3 hónapos volt, mikor elmarad a pelenka. Kb fél éves kora után nem foglalkoztam többé ezzel a kérdéssel, hiszen ekkor már mindent a szájába vett és kúszott, forgott.
Puszilgatni is lehetett, de ezt csak 4-5 hós korától tették, előbb egyértelmű volt, hogy nem kellene összenyálazni:-)
Most 10 hónapos, MINDENHOL mászik, MINDENT a szájába vesz és a kutyát kergeti. SOHA NEM VOLT BETEG!!!! Természetesen a másik oldalra sem kell átesni, de nem is kell ezt ilyen drasztikusan felfogni szerintem. Minél több a Domestos meg a fertőtlenítés, annál gyengébb lesz az immunrendszere és annál betegesebb lesz.
A kisgyerekre meg nem kéne haragudni, mert chipsel akarta megetetni, nem hiszem, hogy sokat olvasott a hozzátáplálásról :-)) Csak aranyos akart lenni a babával, mond meg neki, hogy ilyet még nem ehet, mert beteg lesz. Az meg, hogy a szájába nyúkál, hát gyerekek... ŰMagyarázd el neki, hogy nem szabad és kész.
Franc a fejét aki lepontozza az embert,mert védené a kicsinyét!
Most is pontozhattok le,ettöl a fizetésem nem csökken...
Vigyétek akor a gyereketeket a malacok közé..
Ki írta, hogy kiabáltál a kislányra??
A másik válaszoló meg mi a fenét akar a fizetésével meg a pontozással? Amúgy a te rokonaid malacok? Hm... Az enyémek nem:-)))
Köszi!
Én mindenkit felpontoztam,mert mindenki hasznosat írt számomra .)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!