Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 hetes babám köldöke büdös....

1 hetes babám köldöke büdös. Ha rá nézek és megfogom semmi gond vele jol szárd de a ha kicsit alá nézek ott már ilyen gennyes és kicsit mintha büdi lenne. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 09:37
 1/10 anonim ***** válasza:
ez teljesen természetes, kezeld ahogy mutatták, jó alaposan, a csonk alatt is, mondjuk fültisztító pálcával, ne aggódj!
2009. szept. 24. 09:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Minden este fürdés után ki kell törölni rendesen alkohollal.Ha nem tisztitod alaposan akkor az gennyes lesz és elfertözödik.Kérd ki a védönö segitségét.
2009. szept. 24. 09:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hívd ki a védőnőt, vagy vidd be o

orvoshoz.

lehet kis szaga, de büdös és gennyes szerintem nem normális.

Inkább nézzék meg minthogy nagyobb baj legyen.

4/10 anonim válasza:
100%
sürgössen hajtsd kicsit fel és fültisztitóval amit alaposan alkoholba mártasz tisztogasd ki és alaposan hintöporozd be azzal amit az orvos írt és ha lehetőséged van vidd v hivd ki az orvost és mutasd meg neki , a gennyet le kell tisztogatni mert nagyobb baj lesz. írj hogy mi a helyzet. itt a számom ha segítség kell 06309746652
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Óvatosan fültisztító pálcikával kezd el kitisztítani , utána pedig tegyél rá ugyanúgy pálcikával pici alkoholt.Fürdetésnél vigyázz, hogy ne érje víz a köldökcsonkot, illetve egyéb más dolog sem (hintőpor, olaj stb.)

2009. szept. 24. 09:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az is jó, ha (tocsogós) alkoholos vattából kinyomod a csonk alá az alkoholt, utána ki kell itatni száraz vattával. 2-3-szor megcsinálod, utána hintőporozd be. Vigyázz máshova ne follyon az alkohol, mert csípi a bőrét!
2009. szept. 24. 10:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Jó válaszokat kaptál... engem már csak érdekelne, hogy sikerült-e rendesen kitisztítani?
2009. szept. 24. 11:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Én sem mertem a fültisztító pálcikával alaposan betörölni a köldökcsonk alá, és nálunk is büdös és gennyes lett.Ne halogasd a kitisztítását mert nagyobb baj is lehet belőle.Ez egyáltalán nem normális jelenség.A babának nem fáj. Nálunk a megfelelő tisztítás után 2-3 nap múlva le is esett és tökéletesen gyógyult.
2009. szept. 24. 12:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: hintőpor stb.nem kell
2009. szept. 24. 12:45
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok hasznos választ kitisztitottuk a genny elmult de még nem esett le neki..gondolom majd késöbb..
2009. szept. 25. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!