Párommal sajnos nem sikerült megegyeznünk abban, hogy kilövessük a kicsi fülét. Már 7 hónapos múlt. Elkéstünk vele?
Én nem lövettem ki egyik lány fülét sem. Nekem 11 éves koromban ez volt a szülinapi ajándékom, ezt kértem. Egyáltalán nem fájt, jobban is tudtam kezelni, szóval elkésve nem vagytok. Akkor örültem neki, de felnőttként nem hordok ékszereket, picit zavar a luk, de az én döntésem volt, én akartam, nem szidhatok miatta senkit.
Nekem most 9 és 11 évesek a lányok, mondtam, hogy most már eldönthetik, hogy szeretnék-e. Aki kéri, annak kifizetem. Előtte nem akartam, több kislánynak keresték már az aranyfülbevalóját a medencében, strandon, bölcsiben, oviban a plüssök között.... Egyszer pont a védőnőnél voltam amikor hoztak egy 3 hónapos kislányt kifúratni a fülét, szerencsétlen úgy sikoltozott, hogy majdnem rosszul lettem, napokig rossz érzéssel gondoltam vissza rá. Ehhez képest amikor nekem lőtték ki, egyet sem jajdultam...
Az egyik lányom azt mondta, hogy gondolkozik rajta, a másik teljesen elutasítja, mert semmilyen változtatást nem akar a testén.
Úgyhogy elkésve nem vagy, ráér később is, amikor ő is eldöntheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!