Miben másabb/jobb egy sportbabakocsi mint egy normál?
Én a kommenteddel együtt még kevésebé értem a kérdést.
A sportkocsi, az az ülő babáknak való babakocsi. Van, aki csak olyat vesz és ledönti, amíg nem tud ülni a baba. A kombináltban vagy egy sport kocsi és egy mózes. Amíg kicsi a baba és csak fekszik a mózest használjuk, utána amikor már ül a sportrészt.
a legjobb egy batár nagy mélykocsi, ami állítható támlájú, mellé pedig egy sportkocsi. Lehet, sokan azért vesznek egy sportot pluszba, mert azt könnyű cipelni, buszra fel-le, más funkciót akarnak.
Mindenkinek mások az igényei.
Pl. terepre nagy babakocsi kell nagy kerékkel, aki sokat lépcsőzik, annak meg egy könnyű aluvázas kell, aki autó csomagtartójába teszi, annak kicsire összecsukható, aki azzal jár vásárolni, annak nagy rakodóterű, szóval ez tök egyéni, kinek mi kell.
Véleményem szerint az újszülöttnek a merev mózes való. Szerintem aki nem ilyet vesz, az általában anyagi okok miatt teszi. Sokkal olcsóbb venni csak egy sportkocsit.
Mi 8 hónapig használtuk a mózest, most cseréljük le a sportrészre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!