Abc Design 3-tec babakocsiról érdekelnének tapasztalatok? Ki mennyire van vele megelégedve?
Nekem az volt 3 hónapig, gyorsan meg is váltam tőle. Mindegyik része nagyon pici. A mózes , a sport és a hordozó is. A mózes lábzsákja pici, alig védte télen a széltől a Fiam. Plusz az alatta levő kosár egyenlő a nullával, és emellett drága is. Hiába dizájnos volt, megtetszett... nem kellett volna :S
De: jól írányítható, és jó magas a tolókarja. Ennyi :D
Első vagyok. Fiam októberben született, 3800grammal, bundazsákba januárban már alig fért el a mózesban, amit ugye az ember ált. a legtovább használ mivel kényelmes a babának. Akkor átraktam a sportot, mivel abban is nagyon jó szűkítő van a babának, de az meg totál nyitott, a kupolája is alig véd valamit. Csalódtam benne.
De hallgass meg más véleményeket is! Jó választást!
Nekünk is volt, mi csak a mózesét használtuk és valóban hamar kinőtte a kisfiam, a sport része meg kényelmetlen volt neki és nem is jól téliesíthető.A tárolójába egy retikül fér el:)A hátsó kerekei meg szélesek..
Ami előny, hogy design-os, magasan fekszik benne a baba és kényelmes tolni, amíg jó volt a mózes csak abban volt hajlandó aludni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!