Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babaúszás a kőbányai Köszi...

Babaúszás a kőbányai Köszi Úszodában Aquakids néven fut, milyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

voltatok már itt, vagy jártok ide babaúszni? Milyen? Ezt az uszit néztem ki.

Az a mosható úszópelenka milyen?

2013. ápr. 14. 07:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudok sajnos válaszolni, de engem is nagyon érdekelne!
2013. ápr. 14. 15:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát akkor együtt várunk tapasztalatokat! :)
2013. ápr. 15. 07:00
 3/5 anonim ***** válasza:
1 vagyok: Nekem annyi "tapasztalatom" van a baba úszással kapcsolatban (nem a köszivel), hogy ismerősöm Vácra olyan helyre járnak úszni ahol csak baba úszást tartanak és valami bió homok eljárással tisztítják a vizet. Neki ez kitétel volt, hogy csak baba úszi legyen benne. De azt mondja nagyon nagyon szeretni a gyerek, 3 hónapos kora óta járnak most 2 éves múlt. És (ezt én is alátámaszthatom) nagyon szép, gyors volt a gyermek mozgás fejlődése. Több helyet is néztem, de sajnos nem merünk bele vágni mert drágállom.
2013. ápr. 15. 07:36
 4/5 A kérdező kommentje:

Itt szerintem nem ilyen eljárással tisztítják, de mivel azért ellenőrzi az ÁNTSZ gondolom figyelnek a tisztaságra. Annyit tudok, hogy kell venni egy úszópelenkát, az eldobhatót nem fogadják el.

Árban nem rossz, itt 2400 ft / alkalom, ennél csak drágábbat láttam, pl az ÚJhegyi úszi 3900 ft.

2013. ápr. 15. 08:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Voltatok végül a KÖSZI úsziba?
2014. máj. 16. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!