Nektek nem zavarja a szemeteket, ha valaki azt írja, hogy a babája "kakál"?
Figyelt kérdés
Nem tudom, de nekem nagyon zavaró... Szerintem kakil.2013. ápr. 13. 15:08
1/21 anonim válasza:
De ráérsz így szombat délután.... :D
2/21 anonim válasza:
Ez a legnagyobb problémád? Nem mindegy, hogy más hogy mondja, te úgy mond, ahogy neked jólesik?! Amúgy szerintem: kakál.
4/21 anonim válasza:
engem jobban zavar a többesszám: kakilunk (az egy külön ember, és nincs már összenőve anyuival)
6/21 anonim válasza:
Nem, mert én is úgy mondom, hogy kakál...
Ahány ház, annyi szokás. Nem hiszem, hogy ez olyan nagy gond lenne!
Az engem is jobban idegesít, ha anyuka is kakál/kakil a gyerekkel együtt... :)
7/21 anonim válasza:
Ez mindegy. De amikor többes számban beszélnek, gyümiznek és hasonlóan gügyögnek, az nagyon zavar. Mintha nem lennének felnőttek az anyukák.
8/21 anonim válasza:
Nekem is kakil,de ahogy az előttem szóló írta én a gyümitől,tápitól, szopcsitól,faritól stb. mászok falra
9/21 anonim válasza:
Tulajdonképpen azt csinálja, nem? Amúgy engem nem zavar, mindenki úgy mondja ahogy szeretné.
10/21 anonim válasza:
Régen már volt egy ilyen kérdés.
Engem nem zavar - nem csúnyább, mint a kakikál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!