Akinek kislánya van,1 éves kora után milyen gyorsan nőtt a füle? (fülbevaló kérdés). Többi lent, képpel.
Figyelt kérdés
Kaptunk egy fülbevalót,ami nagyon szép,de azt mondom,hogy most pont jó neki,talán még 1-2 mm-t nőhet a füle bele,utána pici lesz neki. Szerintetek tudja sokáig még hordani? Linkelem a képet,látjátok,hogy alulra már nem engedi nőni a fülcimpát,csak a kanyarig...2013. ápr. 12. 12:21
2/5 anonim válasza:
Megnéztem a kislányom 9 hónapos fotóit. Ott neki kb 2, max 3 mm volt a füli és a cimpa között. Most majdnem 3,5 éves, és ugyanaz a füli van még a fülében, 1mm van még közte. Tehát 2,5 év alatt olyan 1, max 2mm-t nőtt a füle.
3/5 anonim válasza:
Olyan 4 éves koráig tudja hordani!
Tovább nem is lenne jó, hiszen annyira vékony, annyira pici, elgörbűl addigra, és nem is lehet majd látni a fülében.
Fél gramm a fülbevaló, az nagyon vékony!!!
4/5 A kérdező kommentje:
Igen,tényleg pici darab és sajnos csak addig nőhet a füle,ameddig a felső görbület látszik,a kapocs alatt már nem férne el. De ha 4 éves koráig jó lenne neki,annak azért örülnék. :)
2013. ápr. 12. 13:43
5/5 A kérdező kommentje:
csak,én attól féltem,hogy pár hónap múlva pici lesz,de akkor 1 év után már talán nem nő olyan ütemben. :)
2013. ápr. 12. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!