Mit tennétek ebben a helyzetben?!?
Figyelt kérdés
Kisfiam januàr közepén született. Kizàròlag anyatehes. Vizet sem kapitt még. Természetesen nem is aludt màshol. Baràtnőm férjhez megy jùnius elején de az esküvőt több mint 200 km-el messzebb tartjàk és szeretné ha mi is mennénk. Nem tudom mi lenne a jò a picinek vigyük el magunkkal és a testvèrem vigyàzna rà. Igy ha bàrmi van 5 percen belűl ott tudok lenni . Vagy hagyjuk őt nagyinàl? Sajnos az én anyukâm epilepsziâs bàrmikor kaphat rohamot. Párom anyukâjàval nincs igazàn jòl el a pici. Szerintetek? Jòl tudnâm magam érezni igy? Ti mit tennétek? Apuka ràm bìzza a dolgot.2013. ápr. 11. 22:27
11/12 anonim válasza:
Én is magammal vinném, mert még azért elég kicsi lesz ahhoz, hogy ilyen sokáig ne legyél mellette.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Azért irtam hogy még vizet sem kapott mert nem ivott még cumisüvegbôl. Az az érdekes, hogy anyóssal többet talàlkozik. Hetente 1-2alkalommal míg anyummal kb 2 hetente(mesdzebb lakik) és valahogy mégsincs vele igazân jòba. Nem mosolyog neki nem dumàl vele. Nyùgősködik nàla . Szerintem elviszük hugomat is vele jòlelvan.
2013. ápr. 12. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!