Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 150 fokban dönthetö háátámlájú...

150 fokban dönthetö háátámlájú babakocsiban hány hónapos kortól lehet a babákat beletenni?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 11. 22:18
 1/4 anonim ***** válasza:
onnantól kezdve amikor már ül
2013. ápr. 11. 22:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Bocsi kedves első, hogy megkérdezem: akkor Te babahordozóba sem teszed a babád, csak ha majd ül? Merthogy az sem 180 fokban van ugyebár...

Az én 6,5 hónaposom baromira unja a babakocsiból nézni az eget, amikor felébred a szunyából séta közben, lassan a mózest is kinövi. Szerintem olyan 7 hónapos körül átkerül a rendes babakocsi részbe, ami ugyan 180 fokig dönthető, de az 1. fokozatig (ami még mindig inkább fekvő, mint a babahordozó dőlésszöge) megdöntjük neki majd, hogy picit lásson. Ezt a doki is leokézta különben, amikor kérdeztem (merthogy én is aggódtam a gerince miatt).

2013. ápr. 12. 09:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Azért ne keverjük már össze a hordozót,és babakocsi sportrészét.Egyébként,kedves második,hogy a kérdésedre válaszoljak,mindkét gyereknél használtam,használok hordozót.

De 6,5 hónapos kora óta használjuk a sportrészt,mert azóta stabilan ül a kicsi,a nagy lányom is akkor ült fel,vele is olyan idősen kezdtük el használni.

2013. ápr. 12. 09:40
 4/4 anonim ***** válasza:
hát akkor az én fiam aki 9!! hónaposan ült csak stabilan,addig hogy tettem volna a mózesbe? már régen kinőtte.egyébként átettem,olyan 6 hónap körüli lehetett,már alig fért a mózes részbe,meg nyávogott,ez megoldotta a problémát! ilyenkor nem hiszem hogy gond lenne,főleg hogy dönthető,egyébként a hordozót nem szeretem,abban még nyeszlettebbek a gyerekek,mint a sportrészben,legalábbis a miénkben.
2013. ápr. 12. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!