150 fokban dönthetö háátámlájú babakocsiban hány hónapos kortól lehet a babákat beletenni?
Bocsi kedves első, hogy megkérdezem: akkor Te babahordozóba sem teszed a babád, csak ha majd ül? Merthogy az sem 180 fokban van ugyebár...
Az én 6,5 hónaposom baromira unja a babakocsiból nézni az eget, amikor felébred a szunyából séta közben, lassan a mózest is kinövi. Szerintem olyan 7 hónapos körül átkerül a rendes babakocsi részbe, ami ugyan 180 fokig dönthető, de az 1. fokozatig (ami még mindig inkább fekvő, mint a babahordozó dőlésszöge) megdöntjük neki majd, hogy picit lásson. Ezt a doki is leokézta különben, amikor kérdeztem (merthogy én is aggódtam a gerince miatt).
Azért ne keverjük már össze a hordozót,és babakocsi sportrészét.Egyébként,kedves második,hogy a kérdésedre válaszoljak,mindkét gyereknél használtam,használok hordozót.
De 6,5 hónapos kora óta használjuk a sportrészt,mert azóta stabilan ül a kicsi,a nagy lányom is akkor ült fel,vele is olyan idősen kezdtük el használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!