Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mikor füredetitek a babátok...

Ti mikor füredetitek a babátokat? Utána egyből le is fektetitek? Hogy néz ki egy estétek?

Figyelt kérdés

#fürdetés #7hetesbaba
2013. ápr. 11. 18:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

1 éves a lányom.

Este 6-kor vacsi, 6.30 körül fürdés. Fürdés után apával játszik és legkésőbb 8-kor már alszik a kisasszony. 2 hónapos kora óta van így.

2013. ápr. 11. 20:10
 12/18 anonim ***** válasza:

4 hónapos, fél 8-8 körül fürdetem, utána megszoptatom, ebbe bele is alszik, majd leteszem a kiságyba.

Éjjel mostanában 1-2 alkalommal ébred, gondolom ez később még változni fog.

2013. ápr. 11. 20:26
 13/18 anonim ***** válasza:
este 7-8 között fürdés. Utána vacsi, a kiságyába ha betenném, abból csak sirás lenne, igy a pihenőszékében alszik el velünk a nappaliban. De az igazi mélyalvás,amikor már bent is marad a kiságyban, az olyan este 10-kor jön el.
2013. ápr. 11. 20:27
 14/18 anonim ***** válasza:
9 hónapos és most 8-fél9 között fürdik, aztán tápszer és alvás. Ha kifárad egyből elalszik, ha nem, akkor ringatni kell, meg énekelni neki. Korábban fürdött sokáig fél 8 körül, de későbbre tettük, mert úgyse aludna el korábban. Így legalább ha 9 körül elalszik reggel fél 9ig alszik, egyszer ébred enni 4-5 óra körül. De néha van, hogy többször is ébred éjjel.
2013. ápr. 11. 21:49
 15/18 anonim ***** válasza:

6/7 körül fürdik, utána vacsora együtt a családdal, majd 8/fél 9-ig játszunk az agyba a nagyobb tesokkal mig apa fürdik, előkészül a holnapra.majd apa lefekteti a nagyokat (6/8) mig mi összebujva cicizve elalszik. 10 hónapos

Én direkt nem percre pontossan fürdetem,altatom, ha esetleg közbejön valami (pl ügyelet a nagyobb tesoval mert rohamot kapott), ne viselje meg.volt hogy hajnal 2 kor értünk haza a kórházból, másnap tovább aludtink de érdemi változás n történt.

2013. ápr. 11. 21:54
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ:-) igazából az érdekelt nem e füredtem túl korán és hogy nem e baj hogy nem ugyan abban az időben általában fél 7és fél 9között van fürdés! Előtte eszik mert akkor nagyon nyügi! Általában a 80%at eszi meg a tápszernek fürdés előtt utána a máradékot amin általában el is alszik ha nem akkor kevés nézelődés a kiságyban utána alvás! Fürdésután van egy nagy alvás ami 4-5óra utána tápszer és onnantól szigorú felkel 3óránként enni úgyhogy éjjel 2szer fenn vagyunk! Esetleg valami tanács hogy tudnám végig altatni vele az éjszakát? Vagy hogy legalább csak egyszer keljen fel? Ha később füredtem (próbáltam) pl 9utána is ugyan is van nagyobb alvás és utána 3óránként! 7hetes tudom még pici és ez normális de azért érdekel ki hogy csinálja:-)
2013. ápr. 11. 22:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Még tényleg nagyon pici ahhoz, hogy végigaludja az éjszakákat. Az én babám 9hetes, kb.3hete már általában csak 1x kel fel enni, de a 2 a max. 3 hónapos kora után már szeretném én is rászoktatni, hogy átaludja az éjszakákat. Nekem azt tanácsolták, ha felkel éjjel, akkor csak vizet, teát kapjon, pici ringatás, puszi és lefektetni. Valószinuleg az első pár éjszaka meg fogunk szenvedni, de utána rájön, hogy nem érdemes a tea miatt felkelni :) Nekem anyukám igy csinálta, négyen vagyunk testvérek, és 3hónapos korunkra mind a négyen átaludtuk az éjjeleket.
2013. ápr. 11. 22:19
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi:-) erről már hallottam! Igazából az a vicces hogy a fiatalember csak kicsit nyöszörög én már tudom mi van ő ki se nyitja a szemét megeszi az adagot és úgy ahogy van alszik tovább:-) remélem változik az idővel!
2013. ápr. 12. 04:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!