MI legyen a kisfiam neve? A vezetékneve Bálint lesz, ehhez keresünk szép magyar, nem túl gyakori keresztnevet!
Figyelt kérdés
Van már itthon egy Tamás, Viktor és Balázs nevű csemeténk.2009. szept. 22. 21:07
31/49 anonim válasza:
A hozzászólások olvasása előtt is az Áron jutott eszembe, a vezetéknévhez. Látom még többeknek is.
A kisfiam egyébként Kristóf, szóval nekem az is tetszik.
32/49 anonim válasza:
Bendegúz az én fiam is az, de vigyázz, a név kötelez :O)
33/49 anonim válasza:
Benedek.Jelentése áldott.Mint az én pici fiam!Gratulálok a babákhoz!!!
34/49 anonim válasza:
Legyen Bálint Bálint. De komolyan! Szerintem a Bálint nagyon szép név és meg még gyönyörűbb.
36/49 anonim válasza:
Ugyan nem magyar, de szerintem megy a nevetekhez
Bálint Alexander.
Így hívják a kisebbik fiamat a másik Márk.
Becézve Alexi, Alexicica, Alex, Alexka.
37/49 anonim válasza:
János,ha tetszik Nektek.
szerintem Bálint János nagyon szépen hangzana.és a János sokféleképpen becézhetö,régi,szép név,bár nem magyar,hanem héber eredetü.
(amúgy a mi kisfiunknak ezt a két keresztnevet adtuk.)
38/49 anonim válasza:
Az én kedvencemet még nem olvastam úgy hogy megosztom veled.ÁBEL.Nekem is fiam lesz ,ez a kedvencem de a mi vezeték nevünk Berta és ahhoz nem igazán illik,úgy hogy az Ábel elé bekerül BENDE is.Majd írd meg hogy döntesz ,várjuk válaszod!
39/49 anonim válasza:
Szerintem az Armand a befutó!^^ De még ehhez az Ádám se rossz.
Kedves Kérdező: kérlek írd majd meg, hogy melyik név lett a győztes! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!