Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet abból valami gondom,...

Lehet abból valami gondom, hogy a babámat csak a kötelezőre viszem a védőnőhöz?

Figyelt kérdés

A védőnő míg jó idő volt, jött, aztán valahogy elmaradozott.A nagymama most nagyon noszogat, hogy vigyem a babám a védőnőhöz, mert ,akkor nem mehet majd oviba :) A védőnő is panaszkodott, hogy milyenek az anyukák, mert nem viszik hozzá a babákat!Még csak 10 hónapos!Szerintem meg nem attól függ, hogy mehet-e oviba.A nagymama pedig valamit biztosan félre érthetett, szerintem a védőnő azokra az anyukákra gondolt, akik még a kötelezőre sem viszik a gyermekeiket.A babámat itthon is megtudom mérni, ha gond van, akkor mindig a gyerekorvost hívom, mert a védőnő nem tud semmit, stb.

Szerintem, amint tartósan marad a jó idő a védőnő is felbukkan majd :)

2013. ápr. 10. 15:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk egy éves korig kellett vinni a gyerekeket a védőnőhöz,ahol természetesen az orvos is mindig látta őket, megvizsgálta minden alkalommal. A védőnő hívott minket: már a kórházból hazaérkezve másnap ott volt, és ekkor közölte, hogy mostantól szeretne látni minket minden páros szerdán.

1 éves kora után már csak évente egyszer van státuszvizsgálat, de ekkor is előre szólt, mindig, személyesen.

2013. ápr. 10. 15:16
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
én se viszem.. ez az ő munkája, hogy kijöjjön. ha nem jön, ő fog szorulni, nem én. a dokihoz viszem egészségesre, amikor kell
2013. ápr. 10. 15:17
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
Miért kéne pluszban vinni, nálunk mindig sok gyerek van, ők se akarnak feleslegesen plusz munkát, szerintem idejük se lenne rá, ha nincs probléma.
2013. ápr. 10. 15:18
 4/6 anonim ***** válasza:
67%

Az én védőnőm meg nem is jött... Én hívtam fel telefonon, hogy megszültem... Nekem kellett vinnem minden alkalommal. Aztán másikat kaptunk. Az néha szó nélkül beállított... amikor meg kellett volna vinnem, ő nem volt ott vagy késett, hiába időpontra mentem. Mérni se jól mért, meg állandóan fárasztott a hülyeségeivel.Most elköltözünk, újabb védőnő lesz. Ez már remélem normális lesz.

Ha a kötelező elviszed, nem lesz semmi gond. Én is csak akkor viszem.

5 hónapos kislány anyukája

2013. ápr. 10. 15:42
 5/6 anonim ***** válasza:
67%
Nem hiszem hogy gondod lesz belőle. A kötelező meglesz és kész. Hozzánk csak 1-szer jött ki, szülés után, már a 2 hetes gyereket is nekem kellett odavinni mérni. Nem vagyok róluk jó véleménnyel, az én védőnőm olyan mintha nem is tanulta volna a szakmáját. Egyébként az ő dolguk lenne kimenni hozzátok (és hozzánk is).
2013. ápr. 10. 16:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld mindenkinek, de úgy látom, akik nem viszik a babáikat, azokat valaki lepontozta.Védőnő váltás volt nálunk, a régi mindig szólt, hogy mikor jön, sokat segített, pedig nem volt babája.Aztán babája lett és jött egy másik, aki amíg jött mindig csak betoppant, főleg akkor mikor aludt a babám, pedig mondtam neki, hogy már van kialakított napirendje, tudom mikor lesz ébren, jöjjön akkor.Hozzátáplálásnál sem volt a segítségemre és más egyébben sem :( A gyerekorvosunk pedig nem az, aki mellett ő van.Megvagyunk nélküle, csak a nagymama rágja a fülem, hogy el kéne menni.
2013. ápr. 10. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!