Ti elhiszitek, h vkinek 3,4,5 v 6 gyereke van és van ideje itt hozzászólni, meg locso-fecsizni?
Igen, elhiszem. Mindenkinek lehet napi fél óra szabadideje.
Van, aki ekkor olvas, van, aki cigizik és kávézik, van, aki telefonál ismerőssel, szüleivel. Mindenkinek arra van ideje, amire szeretné. Nekem is három gyermekem van, de ha tudok, napi fél órát felnézek ide. Igaz, nincs minden nap bekapcsolva a gép, mert nem akarom, hogy a gyerekek minden nap bekapcsolják, mivel ők is szabályozva vannak e téren: naponta egy órát lehetnek itt.
9 és 13 évesek. A kicsi 4, őt még nem érinti a téma.
Mindenki azzal tölti az idejét amivel ő szeretné és ami neki jó.Ha neked a virágültetés akkor az.Ha valakinek a net akkor az.Ez miért baj?Az élet nem egy börtön vagy egy nevelőintézet,hogy el kell számolni az idejével az embernek vagy azzal,hogy mivel tölti és az persze hasznos tevékenység volt vagy sem(számodra).
Nekem egy gyerekem van és néha van időm netezni néha nincs.De természetesen mindenkinek kellemes kikapcsolódást kivánok a szabadidejében amivel éppen tölti:)
De írok egy példát, hogy világos legyen, hogy teljesen mindegy, hány gyerek van. Reggel felkelünk 7 körül, akkor megy el a férjem. Előtte van hogy felkelek hozzá, beszélgetünk (kikapcsolódás). Felkelnek a fiúk, esznek, felöltöztetem őket (na ez munka!!:) be a kocsiba, 9re beérünk az oviba, leteszem a két nagyot. Utána a két kicsivel vagy elintézünk valamit, vagy hazajövünk (egyszer egy héten elviszem őket zenei foglalkozásra ilyenkor) Itthon összedobok valamit ha nincs kaja, vagy takarítunk (munka) velük vagy addig játszanak. De általában bevonom őket, 21 hósak, kapnak törölgető kendőt vagy fakanalat (bonyolultakat ilyenkor nem főzök, mivel csak hármunknak kell). Előtte/utána/helyette játszunk, vagy sétálunk. Ebédelünk 1 körül, megnéznek egy mesét majd lefekszenek (fél 2től, általában fél 4ig alszanak, úgyhogy mindjárt kelnek) Addig én tv-zek, olvasok, netezek, ha kell rámolok, vasalok. stb Ha van valami akkor persze azt megcsinálom, de inkább csak pihizek. Ha mi megyünk a nagyokért az oviba akkor felkeltem őket és megyünk, de egy héten egyszer (ma is) a nagyszülők hozzák haza őket, előtte picit csatangolnak. 5-6 körül jön a férjem, addigra meg van minden, úgyhogy együtt tudunk lenni.
Nehogy már a főzésről-takarításról szóljon az egész nap:) Ez egy-másfél óra egy nap, ha beosztom (pedig nincs kicsi házunk, nappali+ 4szoba, mégsem tudom mit kellene még csináljak)
Nekem 3 gyerekem van, és most itt ülök és netezek, éppen neked válaszolok kedves Kérdező! :) Mind a 3 gyerek alszik. Amíg ők alszanak, én is kikapcsolódom. Többek között nekem ez a kikapcsolódás.
Kedves Kérdező, egy gyerek mellett Te miért írogatsz ide, miért nem csinálsz vmi értelmesebbet? Vagy szerinted csak több gyerek mellett csináljon ennél értelmesebb dolgot az anyuka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!