Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik pelenka ez: fehér...

Melyik pelenka ez: fehér alap, lila pillangók 4es méret?

Figyelt kérdés

Ezt a fajta pelenkát keresem. Korábban ajánlották nekem, de elfelejtettem a nevét, csak a pelenka kinézete maradt meg bennem.

Aki ismeri, és használja/használta, írja már meg, milyen a pelus!

2013. ápr. 10. 12:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem mondom 100%-ra, de egyik nap vettem a Rossmannos Babydream pelenkából ilyen 2 db-os mintát, 4+-at, mintha az ilyen lett volna.
2013. ápr. 10. 12:28
 2/6 anonim ***** válasza:

pont rossmannos (babydream) van itthon, megnéztem (4-es méret)

a tépőzárnál birkás minta van rajta, de a pelus fehér alapon kék és zöld pillangómintás

mi most visszaváltunk erre a dm-esről (babylove), mert az kezd silány lenni (tépőzárnál a fül szakad, nem szívja magába rendesen a nedvességet: pisicseppes marad a kisfiam kukija körül és a feneke is)

2013. ápr. 10. 12:38
 3/6 A kérdező kommentje:
A rossmanos kizárva. Bababoltban mutatta az eladó, ott pedig nincs rossmanos... Akkor tele voltunk többféle pelussal is, azért nem jegyeztem meg, most kellene váltanunk 3asról 4esre, és nem tudom már, milyen volt...
2013. ápr. 10. 12:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Labell esetleg? Ilyen volt, mint a középső? [link]

De ennek is több féle mintája van, egyike ilyen pillangós.

2013. ápr. 10. 12:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Ez olyan, hogy teljesen fehér, és csak az elején a csíkon pillangós. Az eladó annyit mondott, hogy új pelenka, 100 db-os kiszerelésben van, ott 39 ft/db, a tesco-ban viszont drágábban adják.
2013. ápr. 10. 12:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Az is labell lesz. [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezek mind Labell pelusok.

Sőt olyan is van, ami majdnem teljesen lila és úgy vannak rajta zöld pillangók, de arról nem találtam képet.

2013. ápr. 10. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!