Ha terveznétek még gyereket a későbbiekben és nem egy olcsó babakocsit vesztek, akkor milyen színekben gondolkoznátok?
Nekem szürke-narancs kocsim és lányom meg fiam van. Pont azért vettem anno ilyet, mert ez teljesen unisex.
De szerintem jó még a bézs (első kocsim bézs-napsárga volt), a világosbarna, világoskék (ez lányosabb, mint a sötétkék), a zöld, a piros, esetleg a világosszürke is. A rózsaszín teljesen lányos, a lila meg inkább lány, mint fiú szerintem. A sötétkék meg inkább fiús. De ez végülis egyéni. :)
Kérdező, a nagyon sötéttel vigyázz, mert a napsütésben esetleg fakulhat. Bár a világosabb meg kicsit könnyebben piszkolódik.. Szóval inkább nézd meg, hogy MELYIK HELYEN milyen színű a huzat, ha többszínűt veszel (pl. a lábrészen sötétebb legyen).
Mondjuk a fekete szerintem is fura, nekem olyan halottaskocsi fílingje van, már bocsánat. :$
De ha már sötét, akkor igen, a kiegészítőkkel jól lehet játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!