Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha terveznétek még gyereket a...

Ha terveznétek még gyereket a későbbiekben és nem egy olcsó babakocsit vesztek, akkor milyen színekben gondolkoznátok?

Figyelt kérdés
Most kislányt várunk és vannak olyan szép színek, viszont, szeretnénk még babát, így marad a fekete... Vagy egy kisfiúnak jó a piros babakocsi is? Esetleg a barnaszín mindkettőnek?
2013. ápr. 9. 16:35
1 2
 11/13 Andi12000 válasza:
Nekunk bézs van!
2013. ápr. 10. 17:59
 12/13 xStefix ***** válasza:

Nekem szürke-narancs kocsim és lányom meg fiam van. Pont azért vettem anno ilyet, mert ez teljesen unisex.

De szerintem jó még a bézs (első kocsim bézs-napsárga volt), a világosbarna, világoskék (ez lányosabb, mint a sötétkék), a zöld, a piros, esetleg a világosszürke is. A rózsaszín teljesen lányos, a lila meg inkább lány, mint fiú szerintem. A sötétkék meg inkább fiús. De ez végülis egyéni. :)

Kérdező, a nagyon sötéttel vigyázz, mert a napsütésben esetleg fakulhat. Bár a világosabb meg kicsit könnyebben piszkolódik.. Szóval inkább nézd meg, hogy MELYIK HELYEN milyen színű a huzat, ha többszínűt veszel (pl. a lábrészen sötétebb legyen).

Mondjuk a fekete szerintem is fura, nekem olyan halottaskocsi fílingje van, már bocsánat. :$

De ha már sötét, akkor igen, a kiegészítőkkel jól lehet játszani.

2013. ápr. 12. 16:39
 13/13 xStefix ***** válasza:
Illetve most trendik az ilyen mindenféle-mintás kocsik is, fekete-piros-fehér karikás meg ilyesmi, szerintem ezeknek a nagy része is eléggé uniszex.
2013. ápr. 12. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!