Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan változott ez nálatok...

Hogyan változott ez nálatok mikor meglett a babátok?

Figyelt kérdés
Ha előtte heti rendszerességgel összejártatok a társasággal,akkor ez hogyan változott miután meglett a baba? Persze nem az első pár hónapra gondolok,m akkor egyértelmű,h nem nagyon volt társasági élet,de mikortól változott ez?
2013. ápr. 8. 12:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi 4 baratnommel mindig kulonbozo helyeken osszejottunk. Most amig nem tudok nagyon kimozdulni a szopik miatt ok jonnek el hozzank.
2013. ápr. 8. 13:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is így van, hogy a barátnők hozzám jönnek, vagy együtt elmegyünk sétálni.Vagy apa vigyáz a gyerkőcre,míg barátnőzök, de általában ez nappal van.Este otthon a helyem a babám mellett.5,5 hós baba anyukája
2013. ápr. 8. 13:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Barátainkkal ritkult a találkozások száma, egy másik társasággal nem, velük ugyan úgy találkozunk, nekem a nem babás barátnőim kicsit elhullottak, de az igaz barátaimmal összejárunk, átjönnek, vagy én megyek, de nagyrészt új babás csajokat gyűjtöttem, akikkel jól is érzem magam és a gyerekem is! A párom a 1-2 barátjával néha elmennek beülni meccset nézni vagy hasonlók, és én is ki szoktam kapcsolódni barátnőimmel, de hogy őszinte legyek a kikapcsolódások száma nyáron sokkal több, mint a rossz időben!
2013. ápr. 8. 13:56
 4/5 anonim ***** válasza:
KB 1 éves koráig eléggé megritkultak a találkák, de az nem csak a baba miatt volt, elég sok problémánk volt akkoriban. Most ismét hetente összejárunk, vagy nálunk, vagy náluk ülünk össze.
2013. ápr. 8. 14:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi ez első 3 hónapot kivéve erre nagyon ügyeltünk. Hogy ne legyünk eltűnve csak azért mert gyerekünk lett.

Kompromisszumot kötöttünk, hogy késő esti progi nincs, de ők jöhetnek hozzánk, de fél 8-kor mindenki megy a maga útjára :)

nem volt belőle probléma. Nem mondom, volt 2 olyan ismerős akikkel elötte állandóan összejártunk most hanyagolnak minket, de az igazi barátokkal változatlan.

2013. ápr. 8. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!