Mikor tértetek át 3-asról 4-es pelusra Pampersnél?
Figyelt kérdés
Hàny kilós volt kb a gyerkõcötök?2013. ápr. 8. 12:12
11/21 anonim válasza:
"Igenis kidobott pénz ha nagy még egy pelus, mert csak egy.csomag pelenkàra van pénzem.egy hónapban."
távol álljon tőlem a kötözködés, de ha majd egyszer a hónap közepén lesz szükség a nagyobb pelusra, mihez kezdesz? :/
12/21 A kérdező kommentje:
Hàt ezért írtam hogy kidobott pénz ha nem lesz jó!!!!!!!
2013. ápr. 8. 18:48
13/21 anonim válasza:
Látom, nem érted a kérdést, jó, mindegy :)
14/21 A kérdező kommentje:
Te nem êrted :)
2013. ápr. 8. 20:03
15/21 anonim válasza:
De, értem, hogy 1 csomag pelenkára van pénzed, az én kérdésem az volt, mihez kezdesz, ha majd esetleg a hónap közepén kell neki nagyobb méret? Vagy ha esetleg elkap valami hasmenéses betegséget (ha ez egy életszerűbb példa)?
16/21 anonim válasza:
Nem értem miért kell ezen vitázni. Ha hónap közepén lesz szüksége nagyobb méretre, nem lesz rá pénze és hónap végéig a kicsi pelekát adja majd rá. Én csak azt a szerencsétlen gyereket sajnálom, hogy most napi 2 pelenka jut neki, de a 4-es méretből még annyi sem fog.
17/21 A kérdező kommentje:
Eladok valamit pl.
2013. ápr. 8. 22:03
18/21 anonim válasza:
Nem kell eladni, de pl ha lemondod az internetet, máris több marad a zsebedben.
19/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem bántásból kérdezem, de nem lenne jobb egy olcsóbb pelenkát használni és akkor jutna több egy napra? Vagy abból akkor kifolyik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!