Segítség mi lehet a baja a kisfiamnak?
Szerintem jön a foga.
Ha az én fiamból indulok ki, akkor ő 5 hónaposan elkezdett nem aludni, csak altatva, nappal CSAK ÖLBEN aludt, nem lehetett letenni csak néhány percre, a gyerek szó szerint rám volt gyógyulva, én meg voltam tojva, hogy ez mostakkorígyfogmenni???
6 hónaposan kijött az első foga, rá 1 napra a második foga, ekkor következett egy kis nyugi, és a következő fogánál folytatódott a nyafkaság,ébredés stb.
Ma is észreveszem rajta ha jön a foga, vagy mocorog és bántja, mert tiszta zizi lesz, agresszív, nem alszik stb.
Szóval én elsőkörben a fogára tippelnék.
Ha más tünet nincs, nem fájlalja a hasát, fejét (fülét vakarhatja, ez is lehet a fogzás jele) akkor nem aggódnék, de ha megnyugtat meséld el a védőnődnek.
"és most már mint aki retteg ha megébred, keserves sírásra fakad." - én ebből a mondatodból gondolom, hogy fogzás :)
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!