Hogy hívják a gyermekedet?
Nekem augusztusban fog megszületni a kisfiam,és még nem tudjuk mi legyen a neve. A vezetéknév Bene.
22 hkm
Johanna és Ferdinánd.
Szerintem a tiédhez minden passzol... Szerintem, ha nem találtok konkrét nevet, kezdjétek a tágabb kritériumokkal, pl. ne legyen régi név, vagy mi legyen a kezdőbetűje stb. Mi is így csináltuk a fiunknál, mert nagyon különböző az ízlésünk a férjemmel. Plusz, nekem volt egy rakás feltételem, hogy milyen név ne legyen.. úgyhogy igazából csak szűkíteni kellett a kört és megtalálni azt, amelyik tetszik. :)
Boldog pocakosodást!
:D A lányom Bene Anna Tünde, a fiam Bene Botond Mihály (ez utóbbi az apja után, náluk több generációra visszamenőleg minden ffi Mihály...)
A Balázs nálunk is esélyes volt, de a férjem nővérének ez lett az első fia, így kilőttük, kacérkodtunk még a Bálinttal is.
Jó babavárást, könnyű szülést és boldog babázást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!