Miért mindig csak velem nyűgös a 10 hónapos babám?
Figyelt kérdés
Ha más családtagokkal van, nélkülem, akár órákig is kiválóan elszórakozik. Amint megjelenek, elkezdődik a nyűgösködés, nyafogás. Ez miért van így?2013. ápr. 5. 23:38
1/6 anonim válasza:
Talán te mindig felveszed, ha nyűglődik és nem hagyod, hogy egyedül is ellegyen.
2/6 anonim válasza:
Ez a szeparációs szorongás része. Az én lányom is csinálta egy időben. Megőrült a közelemben amúgy meg tök jól elvolt.
3/6 anonim válasza:
Nálunk ugyanez van, kisfiam 8 hónapos. Ha nem lát nagyon jól elvan,de haa meglát vége a világnak :-)
4/6 anonim válasza:
A szeparációs szorongásnak pont az a lényege, hogy idegenhelyzetben szorong a baba, az édesanya jelenléte megnyugtatja. A kérdésedre ennyi információ alapján lehetetlen válaszolni. Tudni kellene a körülményeket, a kötődést kettőtök között stb.
5/6 A kérdező kommentje:
Értem. Szóval egyedül nvelem a kisfiamat, illetve az apuka családjának állandó környezetében, akiket a kicsi is imád. Amikor velem van, rengeteget játszunk, sokat foglalkozom vele, nagyon eleven és koránál előrébb van mozgásban is, gondolkodásban is. Állandóan eszik, mégis kis vékonyka nyúlánk gyerek, mert annyi benne az energia, hogy egész nap szaladgál, és mindenhol ott van :). Éjszaka könnyen alszik el, sokat alszik. Magam nyugodt tipusu ember vagyok, ritkán hoz ki a sodromból, csak fáraszt, hogy velem mindig nyafog. A család többi tagja is állandóan játszik vele és sokat nevetnek, csak velük nem nyafog egyáltalán.
2013. ápr. 6. 14:30
6/6 A kérdező kommentje:
Ja, és nagyon önálló, sosem igényelte iagzán a babusgatást, inkább van mehetnékje állandóan és mindent felfedez maga körül, "nem ér rá" holmi puszilgatásra :).
2013. ápr. 6. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!