Nektek melyik variáció tetszik jobban, ha kislányt kell elnevezni?
Figyelt kérdés
Mirabella vagy Jázmin Olívia (ez utóbbi esetben mindkettőt adnám, tehát két keresztneve lenne). Légyszi, normális válaszokat kérek. Köszi előre is! :)2013. ápr. 5. 14:31
11/21 A kérdező kommentje:
Így is sok szerinted, kedves 7-es válaszoló?
2013. ápr. 5. 14:47
13/21 anonim válasza:
Bár nem vagyok híve a 2 névnek, de itt most a Jázmin Olívia tetszik jobban.
14/21 anonim válasza:
Mindkettő nagyon szép. A Mirabella jobban tetszik egy kicsit. Különleges, de nem idegen.
15/21 anonim válasza:
Azzal kezdem hogy a Mirabella es a Jazmin Olívia is szép, De...
Ha különlegesebb és nem olyan hétköznapi nevet szeretnél akkor a Mirabella
A Jázmin már lassan tömegnév lesz.
16/21 anonim válasza:
Az enyém Jázmin Ildikó így énis a Jázminosra szavazok!:)
20/21 anonim válasza:
A Jázmin Olívia tényleg sok. Nincs baj a nevekkel, nagyon szépek, de alapból nem szép ha olyan két keresztnevet választunk, ami úgymond "természeti". Ez olyasmi, mint az Alma Virág, meg az Ibolya Hajnalka. Remélem érted, hogy mire akarok kilyukadni. Nem szép egybe a két név. Nem akarlak lehurrogni tényleg, szépek külön, de egybe nem. És nekem a Mirabella se tetszik, szerintem a Jázminhoz vagy az Olíviához válassz valami nevet, annyi szép közül lehet választani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!