1/11 anonim válasza:
A hasfájás elleni cseppekre gondolsz? Mert nekünk nem segített. Igaz, csak 1 üveggel vettünk, de szörnyen drága ahhoz képest milyen kicsi. Ha hasfájós a babád, akkor espumizan emulziót próbáld ki. Ára is elfogadható és nekünk ez segített. Eleinte minden étkezés előtt adtunk neki 25 cseppet. Mostanra már csak napi 2x kap és csak 20 cseppet. Azóta nem fáj a poci. 5 hónapos kisfiú anyukája
3/11 anonim válasza:
Szerintem pedig nagyon jó,és hiába drága,kiadós.Igaz pici üvegben van,de 5 csepp kell belőle 1nap.Az Espumisanból és Infacolból minden etetés előtt ha jól emlékszem.
4/11 anonim válasza:
Nekünk az vált be, előtte próbáltunk vagy 3 másikat. Megérte.
5/11 A kérdező kommentje:
Gripe watert,espumisant probáltuk ...semmi!!
2013. ápr. 5. 10:07
6/11 Erus76 válasza:
Nekünk sem vált be, az Espumisan és az Infacol sem, egyik ismerősöm javaslatára -gyermekorvos javasolta nekik is anno- Normaflore-t adtunk este, 4-5 nap alatt rendbe tette a pociját, azóta vannak éjszakáink.
10-es és 20-as kiszerelésben kapható, ára nem vészes.
Kitartás!
7/11 anonim válasza:
Szerintem is nagyon jó babáknak kifejlesztett probiotikum. Nekünk csak ez segített és 1 üvegcse kb. 2-3 hétre elég. Minden babának más válik be, ki kell próbálni, hogy használ-e.
8/11 anonim válasza:
2 hónapos múlt a babám!
Már egy csomó hasfájás elleni cuccot kipróbáltunk(babycalm,colief,infacol,espu) de úgy néz ki hogy ez a biogaia beválik!1 hete használjuk és már csak néha fáj a pocak!Olyan jó látni,hogy végre nyugodtan,hosszan alszik amikor meg fent van akkor elnézelődik,mosolyog nem sír...NEKEM EZ MINDEN PÉNZT MEGÉR!!!
9/11 anonim válasza:
Nekünk is segített! Meg Infacolt kapott még!
10/11 Katucika0912 válasza:
Én úgy tudom hogy nem kifejezetten hasfájás megszüntetésére van hanem a bélbolyhokra ! Mi lefax-al együtt használtunk és jo volt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!