Ti mikor adtatok kis cipőt a babára? Csak mikor megtanult járni stabilan, vagy már akkor mikor kapaszkodva lépegetett? Mármint szobai viseletre gondolok, nem az utcára.
Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 19:51
11/14 anonim válasza:
Mi az ország egyik ha nem a legjobb orthopédusánál voltunk anno és ő mondta, hogy zokni kell csak cipő nem.
12/14 anonim válasza:
én két védőnőtől és egy féltucatnyi anyukától hallottam, hogy otthonra csak zokni kell. a puhatalpú cipő csak annak jó, aki eladja. igazi cipő csak akkor kell, ha az utcán megy, de akkor azon nem érdemes spórolni.
13/14 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a hasznos válaszokat!
2013. ápr. 5. 08:12
14/14 anonim válasza:
A puhatalpú cipőnek annyi előnye van a zoknival szemben, hogy nem csúszik. Nekünk az előző lakásunkban irgalmatlanul csúszott a padló, meg hideg is volt mint a vesztés.(Bérelt lakás volt). Ott kénytelen voltam a gyerekre adni a liliputit, mert zokniban egyrészt fázott volna a lába, másrészt még a tappancsos zokniban is akkorát esett szegénykém, mert csúszott a padló... Szóval neki vettem és a liliputi bőr talpa nem csúszott egyáltalán. A többi gyerkőcnek már nem volt szüksége ilyesmire, addigra elköltöztünk. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!