Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használtok babaruha mosásához...

Használtok babaruha mosásához por alapú mosószert?

Figyelt kérdés
eddig mosószódát használtam, az is por, viszont bőrkímélő, csak szürkülnek vele a ruhák. A por alapú szerekről hallottam, hogy mivel benne maradnak az anyagban, ezért allergizálhatnak. Milyen tapasztalataitok vannak erről?
2013. ápr. 4. 14:48
1 2
 11/20 Mazsó néni ***** válasza:
100%
Én mosódióval mosok, szeretem nagyon.
2013. ápr. 5. 02:09
 12/20 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy kérdezek.

Mazsó néni :) Te hogy bírod a mosódió szagát? Van valami praktika, amivel el lehet tüntetni? És megkérdezhetem mennyit teszel egy átlagosan szennyezett adag ruhához? Hány fokon mosod? Mert nekem 40-en nem sikerült tisztára mosni a mosódióval, egészen pontosan ugyanúgy vettem ki a ruhákat, mint ahogy beraktam (persze vizesen :D).

Köszi és bocsi az offért :)

2013. ápr. 5. 11:25
 13/20 A kérdező kommentje:

én is használok mosódiót, 40 fokon. Ritkán indítok 60 fokos mosást. Ami folt nem jön ki elsőre, azt másodjára beteszem Vanish-sel. Viszont csak a sötétekhez használom, és friss dióval, 4 db-bal. Szineshez rakok felesbe mosószódát, és a már használt diót teszem. Fehérhez csak mosószódát teszek.

Viszont így most szürkék a ruhák, és a szinesek sem a legszebbek. A sötétekkel nincs baj.

Én is kíváncsi vagyok, hogy használod a diót!

2013. ápr. 5. 12:19
 14/20 A kérdező kommentje:
Ja és ecettel öblítek, száradás után nem szokott rajta lenni se a dió szaga, se az eceté.
2013. ápr. 5. 12:20
 15/20 anonim ***** válasza:

Köszi Kérdező :)

Én már a folyékony mosódiót is megvettem, hogy hátha azzal jobban sikerül, de az se lett az igazi valahogy :S

Az ecetes öblítést én is kedvelem, finom puhák lesznek tőle a ruhák, de én érzem rajta a diószagot :( :)

Mosóparfümöt próbáltatok már?

Az offolós kérdezősködős :)

2013. ápr. 5. 15:34
 16/20 Mazsó néni ***** válasza:
40 fokon mosok, 5db dióval, 4x használom fel. A ruhák tisztaságával nincs bajom. Foltos ruhát előtte vanish szappanozom. Silan kék öblítőt használok, így a mosódiónak nincs semmi szaga. Nekem bevált és olcsó is, anyukám is már csak ezzel mos.
2013. ápr. 6. 00:37
 17/20 A kérdező kommentje:
és a fehérek is szépek neked?
2013. ápr. 6. 14:40
 18/20 Mazsó néni ***** válasza:
Igen, bár azokhoz szoktam clorox-ot tenni
2013. ápr. 7. 14:35
 19/20 anonim ***** válasza:
Oh, hát nálam az öblítő és a clorox is kizárva. Azért köszi!
2013. ápr. 7. 15:33
 20/20 Mazsó néni ***** válasza:
Miért?
2013. ápr. 9. 02:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!