Más gyerkőce is ordít az orvosnál?

Az én fiam is ugyanilyen VOLT :)
Ő most 2 éves, és pár hónappal ezelőtt kreáltam Neki egy mesét, amiben megfázott a boci baba, és kihívta hozzá az anyukája a doktornénit. Rövid mese, de benne van minden (vizsgálatok, gyógyszer, patika, szirénázó autó...stb.)
Minden este kérte, hogy ezt meséljem.
...és lám: az utolsó alkalommal már nem sírt a rendelőben vizsgálat közben sem, miközben többször emlegettem neki a "bátor boci babát".
A gyerekorvos lepődött meg a legjobban :)
Nem tudom mennyi idős a gyerkőc, de mesével tényleg sok félelem elűzhető/leküzdhető.

Teljesen normális a babád viselkedése,ne érezd cikinek.A fiam amikor 5hónapos volt nagyon sirt az orvosnál,ő meg megkérdezte:nincs annak a gyereknek cumija?Mondtam neki,hogy van,csak nem cumizik.Orvost is váltottunk.Ha az orvosod nem megértő ez ügyben,nem szakmájába való.Most 10 hónapos,nem mindig sir,de vannak napok amikor igen.Ez ezzel jár:)
Tegnap éppen voltunk védőnőnél és igazi koncert volt a váróteremben,de mindenki csak mosolygott a másikra:D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!