Ti mit csinálnátok? Kéne egy kis segítség.
Figyelt kérdés
S.O.S. Nagyon szelesek vagyunk de nem nagyon jön ki.Se pukizos tea(nem ísza meg)Akkor mit SEGITSETEK2013. ápr. 3. 18:23
1/9 anonim válasza:
Szélcső és sok sok torna :) Ha segitsek irj privit 3 hós baba anyukája aki ugyan ebben a cipőben JÁRT!
2/9 anonim válasza:
Szia! Mi is így voltunk sokat! Mi is szélcsöveztünk meg a teába ragtam egy pici cukrot! Tudom,hogy nem a legjobb megoldás de így megidta és segített!
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Mi még csak 4-hetesek vagyunk.Milyen az a szélcső?Esetleg espumisan?vagy baba mosoly?Mit melyik a legjobb?
2013. ápr. 3. 18:41
4/9 A kérdező kommentje:
És még azt nem értem,hogy kéri a tejet de jön ki belöle
2013. ápr. 3. 18:47
5/9 anonim válasza:
nekünk semmi nemvált be a papaverines görcsoldón kivül( persze nyugtató nélkül)
6/9 anonim válasza:
Nekünk az espumisan nagyon bevállt csak ajánlani tudom.Ahogy megette rá 5 percre semmi baja nem volt,nem fájt a hasa,jöttek a pukik.
7/9 anonim válasza:
Nekünk Infacol segített, meg a pocakját masszíroztuk és a lábát tornáztattuk.
8/9 anonim válasza:
A szélcső lázmérőzés helyett találták ki és mivel üreges kijön közben a puki! És gumiból van! Gyógyszertárban tudsz venni kicsit drága olyen 1200-1500 kb.
9/9 anonim válasza:
Az első vagyok.
Szélcső amit irtam vagy kamilla tea cukorral 1 dl 1 mokkás kanál cukor.Amire váltottunk és nagyon baró Milumil tápi infacol és bababmosolyos keserű édeskömény tea:) (cukorral.Na van tőle minden puki kaki és csend :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!